Veel gebeurd

      1 reactie op Veel gebeurd

Ondertussen weer veel veranderingen binnen het gezin!

Menno heeft weer een nieuwe baan!!!
Deze maand eigenlijk oproepbaar maar als je het mij vraagt werkt hij bijna fulltime!!
Hij werkt voor Oostenrijk Touringcars! En Ebs openbaar vervoer in Hoorn, Purmerend en Amsterdam.. Met alle tussenliggende dorpen erbij.
Hij rijd de hele week ochtend tot ongeveer 10 uur openbaar vervoer en de middag ook tot ongeveer 6 uur half 7! Het weekend is hij thuis!!
Volgende maand fulltime dus helemaal SUPER!!!
Geeft ons een heel stuk rust!!

Ondertussen was Maud ook weer jarig geweest!!
Wat een verjaardag zeg!! Ze is onwijs verwend!!
Feestje op school gehad en zondag feest thuis! Heel mooie keukentje gekregen en de bijbehorende spullen voor erin!! Houten fruitjes, pannen, kookschort van Minnie Mouse, een nieuwe pop, poppen buggy, enz enz… Ook kreeg ze van tante Louke natuurlijk weer een super mooie en lekkere chocolade Minnie Mouse taart!!!
Kortom een super verwend verjaardags meisje!! 3 Alweer!!!

Vervolgens nog even 11 november gevierd met de meiden!

Hahaha ze vonden het natuurlijk GEWELDIG!! Maar wat waren ze moe dinsdag!! Hebben bijna een week nodig gehad om bij te komen.

Floortje is ondertussen ook begonnen met zwemlessen!! Wow! Wat gaat dat super!!!
Ze vind het helemaal geweldig! Helemaal omdat het zaterdag ochtend vroeg is en we Maud thuis laten.. Is ons dagje samen weg!! Heerlijk! Stond ze ook nog eens in de krant! Hahahaha

Natuurlijk kwam Sinterklaas ook in het dorp binnen! Ook alweer zo’n groot feest! Het gaat maar door! Ze worden er ook zo lekker druk van samen!

En dan als klap op de vuurpijl heeft Maud gisteren samen met Papa en Mama en Floortje besloten om in haar bedje bij Floortje op de kamer te slapen! Het werd bij Papa en Mama op de grond een beetje koud en we waren bang dat ze weer ziek werd… Daarom hebben we haar de keus gegeven of in haar eigen bed of bij Floortje op de kamer en dan in een campingbedje om te proberen. Als dit goed gaat dan gaan we alles verbouwen en slapen ze samen op een kamer. Maken we van Maud haar kamertje een speelkamer.
Slapen ging echt SUPER GOED!!!
Ze waren alleen al om 5 uur wakker hahaha lagen ze samen in 1 bed te kletsen tot 7 uur… Hopen dat dit tijdelijk is hahaha anders zijn ze nog moe samen!
Maud en Floortje waren beide super trots dat het zo goed ging! Floortje voelt zich groot net als Maud haha dus Papa en Mama ook blij!!

Hahaha ga toch echt proberen vaker hier dingen neer te zetten!

Fijne zondag nog! Liefs

1 gedachte over “Veel gebeurd

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.