Twijfel!

      Geen reacties op Twijfel!

Vandaag weer een pittig gesprekje gehad met Marieke.

Weten allemaal dat vorige week niet mijn beste week is geweest.
Tegelijkertijd weten we ook dat dat vooral met mijn gevoelens te maken had. Het stukje erkennen en beseffen van mijn gevoelens en gedrag is nog steeds lastig. Ik heb er erg moeite mee om de dingen naast me neer te leggen wat werk betreft. Heb heel erg het schuld gevoel. Maar tegelijkertijd ook het gevoel dat het echt goed is wat ik gedaan heb en dat ik even door moet zetten voor het beter word allemaal.
Maakt het niet makkelijker!
Even met Marieke afgesproken om de 2 komende weken niet aan me werk te denken. (Makkelijk gezegd) Maar na die 2 weken gaan we samen kijken hoe het tot dan toe gaat en wat we er verder aan kunnen doen of dat we doorgaan met wat we doen. Rust nemen tot die tijd.
Betekent dus lekker genieten van me vrij zijn. Maar ook het vinden van een nieuwe hobby waar ik me ei in kwijt kan.
Een ding heb ik natuurlijk al en dat is mijn voorliefde voor in de modder bezig zijn! Gelukkig komt de lente weer aan en kan ik maar hart ophalen! Ook het wandelen buiten in de natuur moet ik vaker gaan doen. Kan makkelijk wandelen naar de supermarkt is wel een 3 kw heen en weer 3 kw terug maar moet kunnen. (Alleen nog ff doen natuurlijk).
Ook ben ik zo’n beetje verslaafd aan het raken met Pinterest…. Zie mijn butten aan de rechter kant van de blog. Ik ben mijn eigen prikbord online gestart! Super leuk en zoals ik al zei verslavend!
Er staan zo veel leuke en creatieve ideeen!! Mijn handen jeuken gewoon!!! Leuk bijvoorbeeld van een kast een mooie bank maken voor aan mijn eettafel! Of een leuke sleutel hanger van een puzzelstukje!!! Hahaha misschien valt er nog geld uit te halen!
Kortom denk dat ik een nieuwe hobby heb gevonden! Heb boven zowiezo nog 2 kast en staan die gepimpt willen worden en alles in huis is natuurlijk nogal wit en neutraal. Tijd dus om daar eens wat aan te gaan doen! Heb tenslotte nu alle tijd ervoor en het mag van de dokter dus wat let me?!
Ook moet ik op zoek naar iets fysieks om mijn uitbarstende woede aanvallen in kwijt te kunnen. Probleem met mij is dat ik best wel behoorlijk explosief ben…. Kan zijn….. Geloof dat ik nu iets zeg wat bij een hoop mensen de oren doet rammelen…. Maar idd ik kan behoorlijk agressief en kwaad zijn.. (Verklaart de momenten van bijten en gooien met dingen.) Helaas kan ik dit niet zo makkelijk van te voren aan zien komen maar bast de ‘bom’ onverwachts…. Nu moeten we dus bedenken wat ik kan doen als ik me bijna op ontploffen voel… Het helpt niet om iets softs te gaan doen zoals ontspanningsoefeningen ofzo… Moet iets bedenken waarbij ik flink me agressie in kwijt kan voor dat moment. Bijvoorbeeld een boxbal? Heel hard schreeuwen!!! Dingen kapot slaan of gooien…. Hmmm….. Allemaal niet echt handig behalve de boxbal dan misschien….. Misschien buiten in de tuin een boxbal ophangen?…. Het schreeuwen lijkt me niet handig voor de buren namelijk en het slopen van dingen niet echt ivm de financieen… Misschien moet ik bij de buren verderop aankloppen als vrijwilliger om te slopen? Hahaha zijn net komen wonen en slopen alle muren die binnen in het huis staan geloof ik.. Kan ik mezelf nog nuttig maken hahahaha…. Kortom iets om over na te denken deze week.
Volgende week komt Marieke voor mij en Floortje samen. We moeten echt gaan werken aan een band samen. Die is nu behoorlijk ver te zoeken helaas..

Pff belde ook mijn bazin nog om te vragen hoe het met me ging.
Heel goed gepraat maar ze vroeg me ook om het nummer van Marieke…. Ze twijfelt in hoeverre ze me nog alleen op de groep kan laten bij de kinderen. Wat als ik mezelf iets aan doe bij de kinderen? Of als ik alleen op de wc zit en de kinderen alleen laat? Pfff dat komt hard aan kan ik je zeggen!!!!
Ga echt aan mezelf twijfelen hierdoor! Kan iemand me wel vertrouwen? Ben ik gek aan het worden? Krijg ik nu een stempel als niet betrouwbaar? Ik ben alleen maar eerlijk voor een keer in me leven! Geef alleen maar aan dat ik het niet meer kan en kijk waar het me brengt!
Had ik maar niets gezegd en gewoon door gegaan met alles! Niemand kwam er toch achter!! Mensen schrikken van me en hoe reageren ze als ze me weer zien? Wat zullen ze wel niet denken van me! Ik ben vast en zeker een lijpo en zwak iemand die dingen niet aan kan. Mensen durven vast niks meer tegen me te zeggen nu bang me kwaad te maken….. Zoeken ze zo naar littekens? Pfffffffff Moet nu stoppen met dit denken want het breekt mijn hart!!!!

Nee Bren!
JE DOET DIT VOOR JE KINDEREN EN MAN DIE ZIJN JE ALLES!!! ZONDER JOU REDDEN ZE HET NIET EN ZO ALS JE NU GAAT KAN ECHT NIET MEER!
SCHIJT AAN DE REST!
STUREN ZE JE MAAR IN DE BIJSTAND MET EEN STEMPEL!!! JE BENT ECHT NIET DE ENIGE! KOMT ECHT WEL GOED!

Goed… Lucht iets op gelukkig..
Meiden slapen ondertussen en Menno werken dus ik ff lekker niks! Dingen van me af schrijven en klaar! Zo nog ff mijn nieuwe verslaving kijken (Pinterest) En dan ga ik ook lekker slapen.

Liefs

Ps:
Hier onze nieuwe pronkkast! Zo kan iedereen zien wat onze meiden allemaal gemaakt hebben!
Want nog steeds zijn we super trots op ze! Op deze manier word mama hier meer aan herinnerd en groeien de meiden ook mee!

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.