Over DeDeeltjes

 

Wat leuk dat je onze blog komt bezoeken!

Mijn naam is Brenda en samen met mijn mannetje Menno hebben we 2 mooie dochters Floortje en Maud.
We wonen in een heerlijk dorp in Noord Holland.
Het dorpse leventje bevalt ons prima! Zelf kom ik uit Camperduin. Dicht bij het strand en de bossen. Dit is hier niet om de hoek helaas, maar ook hier is de rust te vinden en het voordeel, we zijn zo in de grote steden als we dit willen, maar ook het strand is prima te doen.
Mijn liefde voor de natuur en het buiten zijn deel ik met mijn gezin. Kan trots zeggen dat we echte buiten kinderen hebben. We zijn dan ook graag buiten in en om de tuin, maar gaan ook graag de natuur in.

Ik blog graag over alles wat er in ons gezin gebeurd.
Dit doe ik vooral omdat ik het schrijven erg leuk vind, maar ook omdat het, een soort van therapeutisch van me afschrijven is geworden.
Degene die mijn blog al een tijdje meelezen weten dat we een behoorlijk zware tijd hebben meegemaakt. (Lees: een heftige zwangerschap met lang ziekenhuisbed, zware depressie, mijn Dwang die doorsloeg tot heftige gradaties) Maar ik kan nu wel zeggen dat deze tijd VOORBIJ is! Om alles uit mijn hoofd te zetten, maar ook om vrienden en familie op de hoogte te houden, ben ik begonnen met bloggen.
Na wikken en wegen heb ik besloten ook dit gedeelte van ons leven te laten staan. Het is nu eenmaal gebeurd in ons gezin en wie weet kunnen we er mensen mee helpen.

Hierna is het even rustig geweest, heb ik minder tijd genomen om te schrijven. Er kwamen drukke tijden aan doordat we nu eenmaal een gezinnetje werden. En niet alles ging even soepeltjes. Een mama met een depressie, een man die hierna een burn out kreeg, een mooie dochter die Hoog Gevoelig is, net als mama, en dan was er nog een mooie dochter, Hoog Gevoelig.
Nu? Ben ik gestopt met werken en begonnen als gastouder bij ons thuis. Heerlijk werken vanuit huis met mijn passie, kinderen! Tegelijkertijd ben ik dichtbij onze eigen meiden en kunnen we alles samen meemaken. We hebben in de jaren wel gemerkt dat we best wat op ons pad krijgen, en moeten genieten van alles wat er nog komen gaat.
Nu blijkt onze oudste dochter gediagnosticeerd met Dwang, Angst en ADHD. En nu ook Gilles de la Tourette.
Kortom tijd om weer te gaan schrijven! Momenteel kunnen jullie dus meelezen wat wij als ouders allemaal meemaken, maar ook wat onze oudste dochter meemaakt. Van gesprekken tot diagnose en het gezinsleven wat weer even helemaal op zijn kop komt te staan. Maar ook de dagelijkse dingen.
Rustig is het hier nooit! Maar om heel eerlijk te zijn zouden we dit alleen maar saai vinden.

In eerste instantie voor mezelf het therapeutische schrijven, en voor familie en vrienden die op de hoogte willen blijven, maar nu ook voor een hele groep mensen die we op internet tegen gekomen zijn die het soortgelijke mee maken. Zo ben ik benaderd door Dwang.eu om ervaringsverhalen te delen.
Maar ook schrijf ik recensies over speelgoed op Getestspeelgoed. En heb ik wat uitstapjes gemaakt bij andere Bloggers. Lees hier meer over onder het kopje: Blog Uitstapjes.

Natuurlijk zijn en blijven we zoekende naar informatie enz, dus heb je tips of wil je gewoon wat kwijt? Laat het weten!

Wees welkom op ons blog.

handtekening-1.jpg

 

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.