Zwemmen

      Geen reacties op Zwemmen

Vanmorgen de meiden weer naar school gebracht en mama lekker zwemmen met Elsa samen.
Heerlijk toch even die tijd voor mij alleen! Nou ja voor mij en me vriendin!
11 uur waren we weer thuis en ff tijd voor KOFFIE! Helaas was weer de stroom uitgevallen! Is deze maand al de 3e keer!!!
Goed half uurtje later toch nog even mijn koffie voor ik Maud weer op moest halen.
Toch maar even op de fiets! Heen had ik voor de wind dus geen probleem en terug viel het gelukkig mee! Zijwind dus redelijk te doen.

Toen was het alweer half 1 en snel broodje eten om daarna Floortje alweer op te halen. Lopend deze keer. Floortje had een vriendinnetje mee dus gezellig lekker tegen de wind in terug lopen! Meiden lekker spelen en eten douchen en nu ondertussen liggen de meiden in bed. Is nu bijna half 9. Papa werken en mama ff aan de computer me blog bijwerken. Straks lekker even onderuit op de bank en dan vroeg me bedje opzoeken denk ik.

Mijn positieve momentjes voor vandaag:
Floortje:
– Zo heerlijk om wakker te worden met Mama ik hou van jou!
– Ze heeft vandaag weer moeilijke toetsen gemaakt en is er erg moe van nu! Maar toch doet ze het wel omdat ze weet dat het belangrijk is.
– Ze heeft heel lief gespeeld met haar vriendinnetje en in elk geval onze slaapkamer opgeruimd.. Die van haar is wat anders maar dat gaat ze morgen doen zegt ze….

Maud:
– Echt ze word al groter en groter. Ze kan al heel goed praten zeker als ze net uit school vandaan komt! Opeens kan ze zoveel meer lijkt wel!
– Ze doet het super goed op schooltje en mama krijgt een dikke kus en kroel als ik weg ga en een nog dikkere kroel als ik haar weer kom halen. Ze heeft het erg naar dr zin!
– Maud heeft ook goed verteld aan mama dat ze met haar popje beneden wil eten samen. Dus mama het keukentje maar weer beneden gehaald en daar speelt ze vandaag weer mee!

Puntje voor mezelf!
Top dat ik toch weer ben gaan zwemmen met Elsa samen! Even lekker eruit en iets doen voor mezelf!

Morgen weer werken en dan lekker weekend! Zaterdag samen met Menno en de meiden dus lekker vooruitzicht!
Liefs

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.