Zon

      Geen reacties op Zon

Eindelijk daar zit ik dan!! Even heerlijk in de tuin in het zonnetje met de laptop op schoot om toch maar weer eens iets te Bloggen!

Werd er gister avond wakker van met het idee dat het eigenlijk alweer veel te lang geleden is dat ik iets genoteerd heb van het gebeuren hier in huis.
Dus bij deze….
Even nadenken hoor waar waren we gebleven eigenlijk? Is behoorlijk wat gebeurd eigenlijk.
We hebben ondertussen een hele nieuwe vloer in de woonkamer. De vloer is geschuurd en weer helemaal super mooi!! Wat een hele verhuizing evengoed nog zeg!
Was voor mij een behoorlijke test al zeg ik het zelf ben geslaagd met vlag en wimpel!
Helaas was het niet zulk mooi weer dus moesten alle meubels in de gang opgestapelt worden! Hadden dus ook een heel klein doorloopje naar boven toe hahaha
Maar goed na een week mochten we er weer op lopen en het resultaat is echt helemaal geweldig!
De oude bank was weg dus moesten we een nieuwe bank kopen… Op naar de IKEA! Op de terugweg konden we niet alles meer meenemen in de auto dus moesten Floortje en papa samen met de trein terug! Was helemaal niet erg want die hebben samen genoten!

Het weekend erna konden we lekker even logeren bij opa en oma! Even lekker niks! Papa moest toch werken dus konden wij met de meiden logeren! Floortje sliep bij oma en Maud bij mama hahaha we hebben erg genoten samen! Zijn even naar de GOUDVIS geweest. Is een grote speeltuin in Sint Maarten. (Vlakbij opa en oma thuis) Tante Louke en Ome Leon kwamen ook met Jasmijn en die hadden omi ook nog opgehaald. Dus hebben we er een super leuke dag van gemaakt.
Ook nog even bij de zee wezen kijken natuurlijk en papa moest een groep met Discgolven helpen dus hebben we daar ook nog even gekeken.
Kortom een gezellig weekendje!

En met mij gaat het ook weer goede kant op gelukkig. Met Nanda afgesproken dat ik deze week woensdag de hle dag werk en vrijdag een ochtendje. Volgende week ook nog en dan kijken we even hoe het verder gaat. Bedrijfsarts is klaar dus ook lekker.
Gisteren hadden we een feestje op Pom pom en moest ik verkleed als indiaan! Hahahaha zijn leuke foto’s gemaakt dus die volgen nog wel. Was een erg gezellige ochtend samen met alle andere kinderen en collega’s vanuit Heiloo. Leuk te horen dat de ouders me missen daar en me ook nog herkennen! Hahaha ook super leuk om de kids weer te zien.. Wat zijn ze verandert en gegroeid!

In de tussentijd is Maud ook weer eens behoorlijk ziek geworden.
Hele hoge koortsen en een flinke keelontsteking! Amandelen waar je U tegen zegt! Pfff blijven aan de gang met haar. Weer een kuurtje gekregen maar een heftige! Ze wil hem niet hebben dus op ons kop staan!!!! Gedoe zeg! Uiteindelijk pillen gekregen en na veel pijn en moeite en de nodige boze buien enz… (Helaas heb ik mezelf in de stress weer gebeten ook…) Neemt ze nu de pillen in gelukkig!!
De koorts is ondertussen weg maar ze is nog steeds erg verkouden en niet lekker! Hoesten, hangerig loopneus en ogen…..
Donderdag moeten we weer naar het ziekenhuis toe. Ben benieuwd wat ze nu weer gaan zeggen… We zijn er wel een beetje klaar mee nu eigenlijk.

En vandaag? Papa slaapt lekker want die heeft de hele nacht gewerkt en wij zijn lekker in de tuin aan het leven! We hebben ook nog een trampoline gekocht voor de meiden dus die vermaken zich prima!
Kan ik mooi dit even schrijven!

Fijne dag en tot snel liefs

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.