Ziek gemeld

      1 reactie op Ziek gemeld

Vanaf gister middag ben ik officieel ziek thuis….
Tja….. Heb meteen de stoute schoenen aan getrokken en heb me ziek gemeld bij me bazin gisteren.
Viel wel onwijs tegen kan ik je zeggen. Had even een briefje gemaakt voor mezelf met de dingen die ik wilde zeggen zodat ik goed voorbereid was en niet zomaar weg geblazen zou worden. Fijn dat ik het even besproken had met Marieke al.
Maar ja me bazin is nu eenmaal zo dat ze het moeilijk maakt. Ze vroeg of ik zelf een oplossing wist. Ja ziek melden. Nee hoe zij het moet oplossen! (kan je zeggen dat heel pom pom voor een groot deel op mij draait! De meiden doen wat ik zeg en anders gebeurt er niks. Ouders vertrouwen mij en de rondleidingen en gesprekken doe ik ook! Kortom ben benieuwd hoe het gaat!) Maar ze vroeg me of het meteen was of over een tijdje en dan onbetaald verlof! Pfff
Toen vroeg ze me of ik mezelf weer ben gaan bijten… Ja dus en niet zo’n beetje ook…. Is dat alles? Hahahaha dat vroeg ze ook?!
Vertelde haar dat ik nu echt op ben en tegen een depressie aan hang net als medicijnen! En dat als ik nu niet even een brake neem ik er misschien straks een paar jaar uit ben. Vroeg ze hoelang ik nodig heb.. Ja….. Ik hoop een maand maar kan niks met zekerheid zeggen natuurlijk!
Ik vetrelde ook dat haar eissen van werk hoog liggen en zeker voor mijn eissen en kunnen. Ik kan daar niet meer aan voldoen op deze manier gaat mijn gezin er nu ook behoorlijk onder leiden.
Ze vind het vooral voor mij vervelend. Werk is toch mijn sociale contacten zegt ze. Zonder kan ik niet! (Pfff die gedachte heb ik gehad idd! Maar sinds gisteren weet ik dat er meer dingen zijn dan alleen maar werk! Heb genoeg vrienden hier in dorp en buiten die ik verwaarloosd heb hierdoor. Ga ik nu weer oppakken!

Dus tja… Heb de stap gezet maar voelde me echt K.T!!!
Ik weet dat het het beste is en dat er genoeg mensen zijn die trots op me zijn maar het voelt niet zo kan ik je zeggen! Heb het er echt moeilijk mee eigenlijk! Maar daar tegenover ook een opluchting geen druk even lekker!
Gisteren naar de film geweest met Elsa! ‘Verliefd op ibiza” Heerlijk even lekker nergens aan denken!

Liefs

1 gedachte over “Ziek gemeld

  1. Louke Cramer - van Assem

    Ik ben ontzettend trots op je dat je deze grote stap hebt gezet. Echt heel erg knap van je.
    Het is heel lastig en je bazin zoekt het maar even uit. Jij hebt dit nodig. En als je er nu niet even uit stapt ben je idd over tijd je veel langer uit dan even. Maar dan ben je helemaal in de put.
    Niks van je bazin aan trekken. Dit is goed voor jou en denk maar een keer aan jezelf! Zet hem op hoor!!!!
    Dikke knuffel

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.