Ziek!!!

      2 Reacties op Ziek!!!

Even nog terug komende op het vorige berichtje over Facebook. Mijn vriendin is immiddels weer uit het ziekenhuis vandaan! Ze is thuis bij haar moeder om te herstellen. Ondertussen is ze druk bezig met de woningbouw voor een andere woning. Dit is bijna voor elkaar gelukkig en kan ze beginnen aan haar nieuwe leven!

Wat een week zeg!
Zondag begon ik me niet lekker te voelen. Menno werd ook verkouden en de meiden waren erg moe! Zondag op Maandag nacht keken we even bij Floortje en zagen dat ze zich rot zweette! Helemaal nat was ze weer! Maandag dus even een dagje thuis gehouden! Dinsdag toch maar weer naar school want ze wilde zo graag!! Werd ik ziek!! Wat was ik blij me me vriendin die Floortje even een lift naar school gaf zeg! Ik was bijna te beroerd om een broodje voor haar klaar te maken!
Woensdag dus maar thuis gebleven van me werk en do bijkomen! Vrijdag ook maar een dagje thuis want ik ben totaal niet fit! Heel slap en misselijk steeds! Meiden verkouden en Menno ook onwijs verkouden! Die uiteindelijk ook een dagje ziek gemeld!
En dan is het Zaterdag!! Boodschappen doen en even eruit! AHHHH worden allemaal gillend gek van het binnen zitten!! Het zou om 12 uur gaan sneeuwen dus snel om boodschappen…
11 uur… Sneeuw! En we staan nog in Alkmaar! Snel in de auto en naar huis. Gelukkig heel aangekomen en lekker niks! Toch wel druk zo’n ochtendje boodschappen doen.
Floortje wilde even bij buurman en buurvrouw spelen dus die was lekker weg. Mama en Maud even op de bank tv kijken (Maud slapen) en papa ligt even in bedje. Moet zo weer werken dus even bijtanken..

Kortom een dagje niks!
Als we de meiden naar bedje brengen komen we er achter dat morgen de sneeuw weer weg is en dat we eigenlijk nog helemaal niet genoten hebben van de sneeuw!! Iedereen op Facebook met die mooie en gezellige sneeuw foto’s en wij? Haha wij waren ZIEK!!! Morgen ochtend snel aankleden dan maar en hopen dat er nog iets van de sneeuw te zien is!

Liefs

2 gedachten over “Ziek!!!

  1. louke van Assem

    Gelukkig is je vriendin weer bij haar moeder thuis, kan ze verder herstellen en een nieuwe start met nieuw huisje.

    Idd wel heel jammer dat jullie niet hebben kunnen genieten van de sneeuw. Idd vroeg naar buiten morgen en dan hopen dat er nog sneeuw ligt en jullie lekker kunnen genieten.

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.