Zenuwen!!

      Geen reacties op Zenuwen!!

Pffff wat kan ik me dat van mezelf van vroeger nog zo goed herinneren!
ZENUWEN!!!
Floortje is er ook door gepakt vrees ik…
‘Mam? Ik heb buikpijn… Geen gewone buikpijn maar die met de vlindertjes in me buik…’
Tja… ‘Wil je naar school of niet?’ ‘Nee mama doe maar even niet..’
Een half uurtje later…’Mam?… Doe toch maar wel want dan gaat de tijd tenminste snel. Ik neem gewoon me knuffel mee en dan laat ik die alvast op school….’ Huh? ‘Ja dan heb ik hem morgen ook op school. Morgen heb ik me handen vol met me traktatie!!!’
Hahahaha…. Weer even later… ‘Mam?… Heb je wel genoeg traktaties? En weet juf het wel goed dat ik het morgen vier?.. Als we morgen thuis komen heb jij dan slingers opgehangen? En en en en …..’

Goed kortom: ZENUWEN!!
Hahahaha hopelijk vergeet ze het een beetje als ze op school bezig is want anders duurt de dag wel erg lang! Zal blij zijn als de dag van morgen voorbij is eerlijk gezegd hahaha..
Papa en Mama kampen ook met een beetje boel slaapgebrek… Maud is weer eens ziek.
Spugen en diarree…. Pfff…Kan er ook nog wel bij geloof ik.
Ondertussen ben ik ook al verkouden hopelijk blijft het daarbij haha anders zitten we lekker ziek te zijn zondag op de verjaardag.
Ach we zien het wel. Zondag is nog ff weg.

Vandaag weer werken voor het eerst 4 uurtjes. Van 12 tot 4 en voor die tijd nog even ballonnen halen bij de action. Even goed nadenken of ik alles wel in huis heb voor morgen. Want ja zo’n eerste feestje moet natuurlijk wel PERFECT!

Vandaag ziet het weer er niet al te lekker uit helaas. Gelukkig hebben we gisteren gebruik gemaakt van het goede weer en eens flink gesnoeid samen. Het is aardig kaal nu….
De laatste struiken zijn dan nu toch echt kort….. Eindelijk kunnen deze ook gaan groeien en mooi gaan worden. Was echt een rimboe toen we hier kwamen. Wat een klus is het geweest. Steeds maar een stukje want het vuil wat er af komt!!! En ja beetje bij beetje want dan kunnen de buren wennen en zien dat het vanzelf weer groeit maar nu mooier! Geloof dat we dat nu wel hebben bereikt.. Alleen kan ik nu niet zeggen dat het mooi is hahahahaha….. Tijd zal het laten zien!

Liefs

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.