Zaterdag

      Geen reacties op Zaterdag

En dan is het alweer zaterdag vandaag..

De meisjes slapen nog steeds heerlijk samen op 1 kamertje. Van de week even een nachtje niet want het hagelde zo HARD!! Tegen het raam dat Maud het toch wel spannend vond allemaal.
Gelukkig hebben papa en mama nog niet het matrasje opgeruimd dus kon ze lekker nog een nachtje naast mama slapen.
Daarna natuurlijk weer gewoon in haar eigen bedje naast Floortje!

Donderdag Sinterklaas op school en Floortje was 1 van de weinigen die ging optreden voor de Sint!! Helemaal uit zichzelf samen met een klasgenootje en 2 meiden uit de hogere groep had ze aan papa gevraagd om het liedje van ‘Zwarte piet ging uit fietsen’ en die gingen ze samen zingen en uitbeelden!! Sinterklaas was SUPER TROTS!! Net als papa en mama natuurlijk!!
Toen ik vroeg waarom ze dit deed kreeg ik als antwoord: ‘Mam! Ik vind het altijd zo eng allemaal maar dat moet nu maar eens klaar zijn! Ik ken iedereen en moet het gewoon doen!!’ Nou en dat deed ze!!! Super trots op de grote kleine meid.

Vanmorgen wilde Floortje helemaal niks eigenlijk! In bed blijven het liefst!!
Dan merk je dat we toch wel hele drukke dagen gehad hebben met de Sint! Spannende tijden geweest. Is ook nog eens Sita overleden Dinsdag!!! Pfff.. Die was al behoorlijk oud maar kon echt niet meer…. Morgen gaan we naar het bos en planten we een mooi boompje bij hem. Zo kunnen we altijd nog aan hem blijven denken. Morgen hier vast meer over.

Helaas kon dat natuurlijk niet want we moeten zwemmen!!!!
Ging ook weer super goed zeg!
Onder water onder de benen door van meester en zonder bandjes en kurkjes zwemmen naar de overkant op haar buik of rug maakt niet uit het gaat al erg goed!
Zo trots als ze was dat meester zei dat hij wel een hulp badjuf kon gebruiken! Ze helpt hem altijd erg goed met de andere kindjes hun bandjes om en af doen.
Grappig hoe ze ineens zo kan veranderen!!

Nu lekker aan het spelen met Ana even boven en dan kunnen mama en papa de Sinterklaas spullen eens opruimen en beginnen met de Kerst!!

Gezellig weer die lichtjes aan als het donker word. Natuurlijk wel onder het genot van een pepernoot en koffie hahaha
Want ja de Sint is voorbij maar de pepernoten verslaving van mama echt niet!!!
Kon het gisteren niet laten toen ik in de winkel was om luiers te kopen voor Maud… Hadden ze alles 2e GRATIS!!!! Dus ik heb 2 zakjes chocolade pepernoten gekocht…..
Helaas had ik van de week al mijn laatste hap van mijn pure chocolade letter opgegeten… en op facebook gezet…. Daar was mijn lieve moeder hahaha die kwam vrijdag nog even met 2 nieuwe pure letters!!! Hahaha waar facebook al niet goed voor is!! Oh oh oh… Maar goed dat ik niet echt aankom ervan en op is nu dus ook echt op… zuinig aan doen dus dan maar…

Liefs

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.