Woensdag

      Geen reacties op Woensdag

Paasdagen weer voorbij dus de gewone dingen gaan weer beginnen!
Gelukkig hoorde ik op het weer vandaag dat de mooiere dagen er aan zitten te komen want de winter ben ik nu wel heel erg zat aan het raken eerlijk gezegd!
Het zonnetje ziet er zo lekker uit als je achter glas zit! Helaas als je buiten bent valt het vies tegen!
De meiden hebben vandaag wel weer heerlijk even buiten gespeeld hoor! Maud weer met haar mooie overall aan en met haar regen laarzen ging ze lekker door de tuin heen! Zandbak, glijbaan het maakt allemaal niks uit! Floortje banjert ook in en uit de tuin. Fietsen is toch wel haar favoriet geloof ik!

Vandaag was Marieke weer geweest.
Ze gaat nu wat meer met Floortje aan de gang. Floortje is zo angstig voor vuur en brand. Nu gaat ze samen met Floortje spelender wijs deze angst te lijf. Ik ben heel erg benieuwd hoe dit uit gaat pakken! Ook hebben we afgesproken samen met de meiden dat ze nu elke dag met de kookwekker 10 min. alleen of samen gaan spelen. Maud heeft er al moeite mee en Floortje al helemaal! Nu even met de kookwekker om zo steeds de tijd een stukje langer te maken. Uiteindelijk is het natuurlijk de bedoeling dat ze lekker alleen kunnen spelen zonder mama steeds te reopen! Tot nu toe willen ze maar wat graag aan mijn benen hangen of vervelen ze zich op de bank. Niet echt fijn kan ik je vertellen.
Natuurlijk zijn onze meiden erg gevoelig voor beloningen dus gaat deze mama morgen eens even kijken hoe we het leuk kunnen maken met stickers!

Morgen Maud weer lekker even een ochtendje naar de PSZ. Heerlijk heeft mama even rust! (Hoewel…Ik moet dan wel altijd erg vaak heen en weer fietsen en lopen…Ook wel weer lekker natuurlijk)

Met mij gaat het gelukkig ook steeds beter. Op gisteren na dan… heb ik mezelf al 2 weken niks aangedaan! Heel knap al zeg ik het zelf! Gisteren kwam alle drukte van de paasdagen er uit. Meiden waren erg moe en hangerig (lees vervelend) En na een middag was ik het zo zat dat het even niet goed ging. Gelukkig was het snel weer over en konden we samen (Meiden en ik) weer hard lachen!

Zo fijn nu Menno avond diensten heeft (Missen hem wel onwijs!!) Maar des te lekkerder is de avond voor mij en me meisies! Heerlijk als ze allebei bij me in bed in slap vallen! Ik lig er lekker tussen en als ze slapen nog even beneden aan de computer om vervolgens Maud in dr bedje te leggen en lekker warm naast Floortje te kruipen. Heerlijk! Als Menno thuis komt legt hij haar weer over in dr Eigen bedje en heeft ook hij een lekker voor verwarmd bedje!!

Sinds lange tijd heb ik ook eindelijk de rust gevonden om weer eens een crea te maken! Hahaha mag ook wel weer in de krant!! Hopelijk vind ik die rust vaker want zeg nu zelf het resultaat mag er zijn!
Een boek lezen?…. Gun ik me zelf nog niet echt heel veel tijd voor maar bedacht me net dat morgen lekker even te gaan doen! Die 10 min. Per dag van de meiden kan ik natuurlijk ook pakken nu. Hmmm…. Brengt me op ideeen!

Liefs

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.