Weekoverzicht

      Geen reacties op Weekoverzicht

Wat een week weer deze week.
Dinsdag mocht Maud naar de psz!! We gingen naar de boerderij van een klasgenootje!
Echt super leuk en mama mocht mee!!!
Hele ochtend maar was echt wel super leuk!
Maud was voor niks of niemand bang en ging zo tussen de lammetjes en de koeien in staan! Heerlijk om te zien!!! Lekker spelen en genieten van de dieren en de kids heerlijk!!
Ook leuk voor mama die kon even lekker kletsen met alle andere mama’s.
’s middags kwam Renzo spelen met de meiden en het was weer een hele gezellige maar drukke dag!

Samen met mijn moeder en met me dinnetje hebben we woensdag ochtend ff geshopt! Helaas was het wel wat kort maar we weten in elk geval waar DE PRIMARK in Zaandam is!
Hahahaha Uiteindelijk alleen maar 2 leuke shirts gekocht voor me meisjes in het oranje! Verder niks helaas… Volgende keer weer terug en dan gaan we echt los! Kost niet duur daar dus je kan leuke tassen vol shoppen voor bijna niks.

De tijd was zo kort omdat ik natuurlijk in de ochtend pijn bij plassen had. Meteen ANGST!!!
Pfff zag mezelf al weer liggen in het ziekenhuis met een nierbekken ontsteking enz enz…
(Nu kan ik echt niet meer ontkennen dat ik geen trauma aan het ziekenhuis heb vrees ik..)
Dus uiteindelijk om half 9 toch maar de dokter gebeld. Even urine inleveren en checken. Zal vast wel meevallen. Maar nee hoor… Helaas toch een flinke blaasontsteking. Meteen doorgestuurd naar de apotheek voor een kuur. Dus daar gaan we dan weer.
Nadeel van mij is dat ik het niet echt goed heb aan voelen komen. Plassen doet niet overdreven pijn maar in combi met het vake plassen viel me wel op. Hoeft niet meteen blaasontsteking te zijn. Als ik nadenk had ik al ff last van me rug idd.. Maar niet overdreven… Dat waren dus al tekenen. Normaal voel je veel pijn bij plassen en heel vaak naar de wc voor een druppel maar dat heb ik niet. Kan het nog steeds goed ophouden maar heb dan wel buikpijn uiteindelijk..
Goed de rugpijn?.. Die voelde ik wel heel erg even een dag! Pff Donderdag! Waarschijnlijk te veel gewandeld woensdag en donderdag lekker opruimen op zolder en ja… Voelde me echt beroerd! Ook super bang kan ik je zeggen! Even droomde ik de hele nacht over die begin tijd in het ziekenhuis! Zo voelde ik me ook echt! K.T!!!
Gelukkig slaat de kuur wel goed aan en gaat het een stuk beter nu met me. De angst is ook wat minder.
Toeval dat ik blaasontsteking kreeg? Nee denk het niet. Had zo moeten zijn.. Ga volgende maand aan de gang met me trauma dus ik moest misschien even voelen hoe het ook anders kan.
Ben wel goed alert weer want ik kan het snel weer krijgen. Kan er haast op wachten. Dus weer cranberry pillen gekocht en slikken maar. Ook weer extra goed letten op het drinken.

Verder deze week.. Gisteren even bij me werk langs. Ik mis de kids en me lieve collega’s zo!!
Blijkt dat er 1 collega ruzie heeft gehad met Nanda over de uren die ze moest werken.. Ze was het zo zat dat ze de stagiaire alleen heeft gelaten met 2 groepen!! Ze is ook niet meer terug gekomen.. Andere collega is er even uit omdat ze last van dr knie heeft dus die is er ook al niet. Kortom ik word echt heel erg gemist.
Voelt echt heel goed ook voor mij.
Ik kwam binnen en meteen de kinderen om me nek hangen en zoenen! Pff 1 kindje heeft me 5 min vast gehouden!! Kreeg tranen in me ogen!!
Toen ik weer weg ging moesten ze huilen en zwaaien!!! Echt top!!
Door naar de bedrijfsarts en besproken dat ik volgende week nog even niets doe. De week erop 4 uurtjes en de week daarop 2 keer 4 uurtjes. Daarna weer heen en spreken we verder af.
Lekker weer terug naar me plekkie. Voelt goed. Alhoewel thuis zitten ook nog niet verveelt hoor!
Voel me min of meer iets nutteloos hahahaha

Goed nu is het zaterdag en gaan we maar even om boodschappen zo.
Word dit weekend mooi weer dus ben erg benieuwd! Lekker weer even wat doen in de tuin.

Liefs

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.