Weekend

      Geen reacties op Weekend

Zomaar weer een tijdje verder!
Lekker dat we de weekenden samen met het gezinnetje zijn zeg!! Alleen valt het wel even tegen dat ik Menno niet meer zo vaak tussendoor zie!..
Gisteren was hij de hele dag werken en vandaag zou hij tussendoor thuis komen maar helaas.. Een rit ertussen! Maakt ook eigenlijk niet uit hoor! Is natuurlijk erg fijn dat hij 40 uur in de week werkt maar het is en blijft even wennen!
Voor hem ook geloof ik hahaha hij moet nog erg wennen aan de lange nachten die hij nu heeft!
Maar daar tegenover staan wel de heerlijke weekenden samen!

Afgelopen weekend is Menno mee gegaan naar het zwembad met Floortje! Vond ze helemaal GEWELDIG! Daarna even samen boodschappen gedaan en toen kwam er een oud collega van Menno op visite. WEG is dan alweer je zaterdag!
Zondag lekker heel saai niks gedaan!! Meiden lekker de hele ochtend tot geloof ik 1 uur in hun pyjama gelopen hahaha Ze hebben heerlijk gespeeld samen! En ’s middags allemaal onze eigen pizza maken!!

Kortom een heerlijk weekendje waarin alles kan en mag!

Gisteren Floortje alweer naar school. Als verassing bracht papa haar heen! Vond ze helemaal geweldig even alleen aandacht van papa! Heerlijke afsluiter van het weekend!
Papa meteen door naar zijn werk en mama en Maud lekker beetje om huis keutelen..
Floortje uit school gehaald met Maud op haar eigen fietsje! Wat gaat ze hard zeg! Iedereen kijken en stoppen dat we wel optijd komen? Maar we waren zelfs 5 min. te vroeg hahahaha Natuurlijk komen we optijd en anders wacht Floortje wel even op het plein!

Vandaag mama niet helemaal top fit geloof ik.. Ben erg moe de laatste tijd! Meiden allebei op school en mama even een uurtje in haar bedje.. Is erg lang geleden en zeker dat ik dit uit eigen wil doe! Maar was wel even lekker kan ik zeggen. Papa ook al diarree en mama last van haar buik en MOE!! Zal er iets in de lucht hangen? Even een vitamine bommetje gemaakt van verse jus Orange en kiwi met yoghurt! Mmmmm…

Goed ik ga even genieten van de rust in huis en straks de kleine meid weer halen van school.
Haha brengt me opeens op vanmorgen en Floortje die aan het lezen was op het schoolbord wat ze gingen doen vandaag: Ze las alles heel keurig en snel op tot ze bij Blz kwam…. ‘Das een gek woord mama!’ Hahaha ‘Ja dat is een afkorting voor Bladzijde!’ Stukje verder stond ZELFSTANDIG waarop Floortje meteen zei : ZELFVERSTANDIG! Hahaha leuk dat leren lezen!

Liefs

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.