Weekend

      Geen reacties op Weekend

Heerlijk een dagje niks!

Donderdag hebben we een heel leuk dagje gehad samen met het gezin!

Ook echt veel te lang geleden weer maar was dubbel zo leuk!
We zijn naar het sprookjesbos geweest in Enkhuizen! Echt helemaal top voor de meiden maar papa en mama hebben ook genoten van onze meiden hahaha.
Gisteren even een middagje gewerkt en vandaag tijd om hier puin te gaan ruimen!
Al die troep van de kerst maar weer eens opruimen naar zolder! Vind het heerlijk als het er staat en super gezellig maar als het weg mag ben ik ook erg blij!
Zal wel kaal worden in huis zei ik al… Menno meteen: ‘Daar maak jij wel weer wat moois van!’ De lieverd! Maar eerlijk is eerlijk dat komt altijd wel goed!
Meiden kunnen vandaag spelen met het klimrekje wat ik van me werk mee heb genomen. Hij stond overbodig te staan in de hoek samen met een grote glijbaan. Bij de vraag wat er mee ging gebeuren was het antwoord neem maar mee! Nou dat laat ik me geen 2e keer zeggen natuurlijk!
Alleen…. Hij is nogal groot! Past niet in de auto!! Dan maar boven op het dak!
Goed hij staat in de achtertuin nu nog even in elkaar zetten! Zal ook wel weer wat worden haha..
We zijn er even zoet mee denk ik dan en de meiden hebben ook weer een tijdje lol in de tuin! Begint nu ondertussen aardig op een speeltuin te lijken…

Verder is het aardig rustig hier eigenlijk mijn ‘oma’ zijn is ook over dus ik voel me meteen een stuk vrolijker haha merk dat ik best moe en hangerig van word met daarbij de nodige ‘gezellige’ buien! Pfff zegt Menno altijd. Dat word een week ontlopen en hij heeft gelijk ook! Hoe goed ik ook mijn best doe het blijft lastig die week! En dat 1 keer in de maand! Gelukkig is het niet elke keer heel erg en valt het ook wel mee maar deze was best heftig helaas..

Oh ja ondertussen heb ik ook nog even een leuke foto collage gemaakt met foto’s van de meiden het afgelopen jaar! Heb geprobeerd alles in 1 te maken maar was lastig kiezen! Het muisje was voor de meiden wel een hoogtepunt! Geweldig gewoon!

Terug kijkend naar de kruipende Maud op het ijs en dan de gekke bekken van de meiden! Geweldig! Zo zien we wel dat er eigenlijk in een jaar veel te veel gebeurd! Ze groeien onwijs! Maud niet zo zeer in lengte en gewicht maar wel in haar doen en laten! En Floortje? Pfff ja… Hahaha wat een tante word dat al zeg! Lang en heeeeel veeeel Floortje zullen we maar zeggen! Je kan er niet omheen in elk geval! Maar o zo leergierig en gezellig! Want als Floortje er is is het nooit saai!

 Liefs

 

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.