Week

      1 reactie op Week

Zo vrijdag alweer!
Wat een weekje weer deze week!

Marieke geweest maandag en dat begon dus weer heftig!
Besloten om even te stoppen met me trauma te verwerken omdat het even te veel van het goede is allemaal. Ik kreeg er erge nachtmerries van en mijn humeur daalde ook naar 0 zo ongeveer…
We hebben nu bedacht om een soort van gevoels termometer te maken. Wanneer voel ik me goed en hoe voel ik me dan? Hoe voel ik me als ik omhoog op de termometer ga? En wanneer voel ik me zo dat ik ga bijten?… Kortom heftig allemaal… Zo kan ik wel leren herkennen hoe ik me voel en wanneer ik me dus al hoog op de termometer begeef wat kan ik er dan aan doen om omlaag te gaan zodat ik me niet hoef te bijten…
Lastig allemaal maar is wel nodig om dingen te herkennen helaas.
Nu was het zo dat ik me deze week 2 keer heel erg hard heb gebeten… Zo hard dat ik een spier in mijn pols behoorlijk geraakt heb en dus last heb gehad deze hele week van mijn pols….. Dit kan dus echt niet meer zo door gaan!

Ook had ik deze week een vergadering op mijn werk… Best heftig na mijn werkdag en dan nog weer een lange vergadering.
Om vervolgens donderdag weer vroeg in het ziekenhuis te staan voor Maud.
Die heeft pas weer een behoorlijk e oorontsteking gehad waarvan wij dachten dat de buisjes verstopt zaten maar de kinderarts vertelde ons dat de buisjes wel in de gehoorgang zitten nog maar niet meer in het trommelvlies. Dus ze zijn weer dicht gegroeid!
De oorontsteking kan dus niet meer eruit maar zit in dr hoofdje. Wat idd de lange ziek zijn veroorzaakte… Oplossing? Weer opereren en buisjes plaatsen…
Ze zag aan ons dat we het moeilijke keus vonden en heeft dus niks verpicht verder. We mogen zelf komen wanneer we het weer willen. Maar moeten wel aan Maud denken wat het beste is.
Toen de buisjes zaten liep het oor wel goed door en at ze denk ik 1 dagje niet ipv 2 weken niet! Ook was de kinderarts blij dat ze al zo goed ging praten vergeleken met vorige keer! Het zal altijd een klein meisje blijven maar door de buisjes heeft ze al 3 oorontstekingen goed doorstaan. Waarvan de laatste niet! En verloor ze behoorlijk wat kilo’tjes.
We wachten even af hoer het nu verder gaat en de volgende oorontsteking (ligt al op de loer volgens de kinderarts). Gaat dit goed prima. Gaat het minder goed kunnen we bellen voor druppels. Beter dan de antibiotica!!!!! En of we mogen bellen voor een operatie (Klein en alleen de buisjes). Kortom even iets om over na te denken wat wijsheid is.

Vandaag weer gewerkt en nu dus weer weekend.
Menno is werken nu dus heb ik even tijd lekker aan de computer. Ga eerlijk gezegd ook zo me bedje in want ben behoorlijk moe! Morgen vier ik mijn verjaardag dus weer een druk dagje voor de boeg.
Maar zeker weten een gezellig dagje!

Liefs

1 gedachte over “Week

  1. Louke Cramer - van Assem

    Super heftige week zeg!
    Rustig aan en denk aan het beste voor Maud. Dat kunnen jullie zelf beste beslissen helaas. Maar heel lief dat ze niks verplichte de arts en je altijd kan bellen voor druppels of operatie. Zet hem op zus, lekker slapen en tot morgen! Dikke knuffel je zussie

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.