Webshop

      Geen reacties op Webshop

Logo FrieBijtjes

Een tijdje geleden vertelde ik over de ‘Friemel-Bijt ketting’ die we gingen proberen voor Floortje.
We hebben hem aangeschaft en sinds die tijd heeft ze hem netjes gedragen.
Uiteindelijk een 2e aangeschaft, zodat ze kan wisselen.
Eerst maar eens kijken hoe ze er mee om gaat dachten we. Draagt ze hem, Friemelt hij goed en kan ze haar frustratie er in kwijt als dit nodig is.
Boven verwachting gaat dit heel erg goed zelfs!

Het is zo fijn dat ze hem bij zich kan dragen overal waar ze naar toe gaat.
Staan we in de supermarkt en horen we een sirene, grijpt ze meteen naar haar ketting. Zijn we op visite, en word het even te veel? Pakt ze haar ketting. Op school gebruikt ze hem ook graag. De Tangle die ze had blijft nu netjes in haar tas zitten. Ze heeft nu een mooie ketting.
Mooi? Dat is eigenlijk ook weer niet het geval. Hij is functioneel en doet zijn ding maar is niet echt mooi te noemen helaas.
Even Google dan maar. We kwamen een pagina tegen die van Silicone kralen bijtringen maakt voor baby’s. Op verzoek konden ze ook wel leuke kettingen maken, maar kan ik dat zelf niet dacht ik? Stiekem vind ik het erg leuk om creatief bezig te zijn met kralen. Een hobby die ik eigenlijk heb laten verwaarlozen door de jaren heen.
Dus de zoektocht ging nog verder naar silicone kralen. De kralen zijn, wat ik nu weet, alleen nog in het buitenland te koop. Ok. In Nederland zijn ze ook te vinden via internet maar hier vragen ze dan weer een hoop geld voor. De gok gewaagd en een lading besteld! Kralen, hangers, touwtjes enz. En zachtjes aan kwamen ze allemaal binnen.
Meteen aan de gang om voor Floortje een mooie ketting te maken. Wat was ze trots! En wat friemelt hij goed! Iedereen viel het meteen op en vroeg naar haar mooie ketting. Trots verteld ze aan iedereen die het wil horen dat hij is om aan te friemelen maar ook om even in te bijten als ik heel boos ben.
Zelf bedacht ze dat ze een webshop kon beginnen.
Er kwamen zelfs al mensen naar me toe dat ze zo’n ketting wilden hebben. Ok?

Een weekend brainstormen heeft geleid tot het maken van nog meer kettingen maar ook sleutelhangers, want ook stoere meiden en jongens willen friemelen.
Maar dan een naam… verder denken en wat hulp troepen ingeschakeld zorgde voor de perfecte naam: “FrieBijtjes”. Een combi van Friemelen en Bijten. TOP.
Een facebook pagina om mee te beginnen en als het allemaal zo goed loopt kunnen we vast ook wel een webshop maken.
De pagina is net open en de eerste sleutelhangers en ketting zijn alweer verkocht!
Hoe leuk is dat? Tegelijkertijd krijgen we berichten binnen van mensen die in het onderwijs werken, maar ook van mensen die met Hoog Gevoelige kinderen werken. Ze vinden het een top idee en volgen ons graag.
Kettingen en sleutelhangers om aan te friemelen en waar je ook nog eens je frustratie op kwijt kan. Wat wil je nu nog meer? Oh ja ze zien er ook nog eens super leuk uit!

Alle kettingen zijn gemaakt van silicone kralen (Zacht om in te bijten) afgewisseld met houten kralen en ringen.
De koorden van de kettingen zijn lekker zacht en irriteren niet in de nek.
Veiligheid:
– Veilige niet giftige siliconen (zonder BPA, pvc, lood,latex of ftalaat).
– Aan het eind van de dag als ze goed gebruikt zijn, kunnen ze wel een mild sopje gebruiken.
– Niet geschikt voor kinderen < 3 jaar (i.v.m. verstikkingsgevaar van de kleine kralen)
– Koord is in lengte aan te passen
– Met veiligheidssluiting die los schiet bij te veel druk (sluiting niet om op te kauwen)

Voor elk kind (Misschien ook wel voor volwassenen?) een aanrader! En voor de prijs hoef je het zeker niet te laten denk ik zo.
Oh ja nu zijn we alleen nog te vinden op facebook maar de echte webshop is onderweg. Zodra hij in de lucht is laat ik het natuurlijk weten.

handtekening

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.