Waar blijft de tijd?????

      Geen reacties op Waar blijft de tijd?????

Het is ondertussen alweer een tijdje geleden dat ik tijd heb genomen om hier weer wat neer te zetten!
Floortje is jarig geweest ondertussen met KONINGSDAG!
Echt wat een mooie prinses hebben wij! 7 Jaar alweer!!
Hier even een impressie van de traktatie op school! Popcorn met chocolade!

En natuurlijk een paar van de jarige job zelf! Tante Louke had weer een hele mooie en lekkere taart gemaakt! Helemaal in de prinsessensfeer en natuurlijk in de ORANJE!

 

Hierna hebben wij mogen genieten van een paar dagen samen met familie naar Preston Palace!
Wat een verwennerij zeg! Alles mogen eten en drinken zoveel als je maar wilt!
Vooral de meiden genoten volop! Ze konden in de gang zomaar een ijsje pakken uit de vriezer die daar stond! En als ze er nog 1 wilden mocht dat ook! Hahahaha EN ALLES ZONDER TE BETALEN!!!!
Geweldige dagen gehad! Heerlijk zwemmen, bowlen, midgetgolfen, eten, drinken enz enz…

 
Vorige week mocht ik even oefenen met mijn nichtje Jasmijn! Die kwam lekker een dagje spelen samen met Maud en Floortje. Konden we meteen even aan het idee wennen als we gastkinderen hebben straks. Heerlijk dagje gehad samen en afgesloten met lekker pannenkoeken eten natuurlijk!
 

 
Gisteren mocht Floortje met de buurvrouw en haar kleinzoon mee naar het zwembad! Meteen nog even lekker spelen in de speeltuin die erbij zit en heerlijk genieten van de zon! Aan het eind van de dag mocht Maud ook nog even lekker iets drinken bij buurvrouw en buurman samen in de tuin. Kortom WEER een vakantiedag voorbij!
 
Vanmorgen werden de meiden opgehaald door oma! Ze gaan samen met hun nichtje Jasmijn lekker genieten van een dagje opa en oma! Lekker naar Camperduin en natuurlijk even bij de zee kijken en de duinen in!
De meisjes hadden er heel erg veel zin in hoewel Floortje het ook wel een beetje spannend vond allemaal. Normaal gaat mama gezellig mee maar deze keer lekker even NIET!!
Tja waarom eigenlijk niet?… Omdat mama het ook wel eens goed vind dat de meiden dingen doen zonder mama! Hahaha en omdat het eigenlijk stiekum ook wel eens lekker is!
Papa is ook werken dus het rijk voor mij alleen! (Komt mooi uit want de nieuwe rand voor de trampoline word bezorgd vandaag.)
Tja wat zal ik eens gaan doen?…
PAPIER WERK! Pfff wat komt er een hoop bij kijken als je gastouder wilt worden zeg!
– Eerst al het goede bureau zoeken! Zijn er nogal wat en de prijzen verschillen enorm! Niet alleen de prijzen die ik moet gaan betalen maar ook die de ouders moeten betalen! En dan moet je ook nog eens kijken naar hun aanbod! En wat ze voor jou kunnen betekenen! 
Kortom heb een gesprek gehad met ‘Gastvrij’ en dit voelde erg goed! Heel persoonlijk en meteen top! Vlak hierna belde zomaar een ander bureau naar me toe uit Heiloo… Dat ze mijn site gezien hadden en dit zo mooi vonden! Of ze mij mogen bewaren in hun portfolio. TUURLIJK! Hun zijn voor de wat beter bedeelde mensen. Ze hadden gehoord van mijn bazin dat ik gastouder werd en wilde mij graag hebben hahaha!
– Vervolgens kom je er achter dat je EHBO die je al jaren volgt niet goed is voor Gastouder! Dus snel een nieuwe gaan volgen. Betekende dat ik 4 uur theorie via internet moest lezen en toetsen. Om vervolgens na 4 dagen… (Toevallig was er 4 dagen later in Purmerend de praktijk!) De praktijk te volgen van 4 uur! (Hahaha ook nog eens de dag dat we terug kwamen uit Preston Palace)
Maar heb het gehaald natuurlijk!
– Ondertussen moest ik ook een nieuw ID-Kaart…
– En natuurlijk de VOG…. Voor Menno en mij pfffff
 
Als het goed is hebben we nu bijna alles rond en kunnen we wachten tot de GGD langs komt om ons huis te checken! Bijna alles is goed op een traphekje na dan.
Dan kunnen we eindelijk officieel beginnen!
 
Voor nu kunnen we natuurlijk welreclame maken om kinderen te vinden! Zijn we dan ook al druk mee bezig. Marktplaats, briefje bij de supermarkt, mond tot mond reclame in het dorp…. Menno heeft een mooie website gemaakt voor me en zelf heb ik een facebook pagina gemaakt! (Allemaal op LIKE drukken natuurlijk!)
Kortom GOED BEZIG!
 
En daar zit mama dan! Lekker even niks en alles even rustig op papier zetten hier! Eigenlijk mis ik dit ook wel hoor! Hahaha
Als ik dit nu dan weer even terug kijk is er behoorlijk wat gebeurd! Waar blijft toch die tijd?!
 
Liefs
 


 

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.