Vroeg!

      1 reactie op Vroeg!

Goeiemorgen allemaal,

Daar zit ik dan. Half 7 en moet zo te werk.
Floortje maakte me wakker om 6 uur omdat ze buikpijn heeft. Eigenlijk denk ik dat ze anders bang was dat ik me zou verslapen… Ze heeft deze week vakantie namelijk en slaapt lekker uit tot half 8. Gister avond vertelde ze al dat ik morgen moet werken dus dat we er vroeg uit moesten. ‘Maak je me wel wakker mam als je weg ga?’ Hahaha nou we zijn optijd hoor!
Oma komt pas om half 8 en dan doen we nog even gezellig een bakkie koffie en even bijkletsen en dan ga ik pas tegen 8 uur weg.

Hele week ben ik al een beetje.. hoe zeg ik dat… wazig? Hahahaha met Marieke gepraat natuurlijk en er komen nu steeds vlarden naar boven van die eerste week. Grappige maar o zo ranzige dingen en pijnlijke maar ook enge dingen.. Best lastig en heftig kan ik je zeggen!
Even heel kort?
– Eerste stuk dat ik in me bedje lig en het steeds maar koud heb. Deken erbij en nog een deken en nog een! Pff warm!!! ERAF!!!! En weeer herhalen!!!! Huisarts erbij en toen niks! Ben ik helemaal kwijt!!! Hoe ik beneden ben gekomen? Strompelen geloof ik en toen op het bed en weg was ik…
– Dat stomme infuus wat niet lukte en pijn deed! Die pijn voel ik nu weer als ik er aan denk!
– Oude mannetjes die snurken en rochelen in hun slaap!
– Oude mannetjes die alles laten lopen tijdens het lopen naar de pot! BLEH!! Ik die vervolgens op die met stront besmeurde pot moet! ECHT NIET!! Hoe moeilijk ik ook op me benen kon staan ik ging naar de gang bezoekerswc! Hulp nodig mevrouw? NEEEE!!!! Ik kan zelf douchen en zelf lopen!! Nachten moest ik bellen voor hulp maar doe ik niet!! Zelf doen!! (Maar ondertussen wel paar keer vallen op de grond omdat het niet ging.. en dat stomme infuus wat niet mee werkt)
– WATER!! me bed is nat!! Me infuus lekt!! Ik was in slaap gevallen met me koptelefoon op. Kon ik dat snurken niet horen. Werd wakker omdat me bed nat was! ANGST!! Komt een hulp aan zegt dood leuk:’Je beker water is omgevallen en je denkt dat je infuus eruit is maar je koptelefoonsnoer heb je vast…’ Heb ik dan toch nog hele hoge koorts misschien? Pfff..
– Maar ook het moment dat Menno bij me bed zit ik te horen krijgt dat hij moet kiezen tussen mij of het kind in me buik.. Wat was ik geschrokken! Heel veel reiki en we gaan vechten!!
– Opeens sloeg de kuur aan en mocht ik na een week al naar huis!
Pfff heftig om die herinneringen weer te krijgen!
Niks aan eigenlijk maar is belangrijk dat ik het  verwerk en niet weg stop. Is nu al een 2 jaar dat ik niet me verstandskies eruit durft te laten halen in het ziekenhuis! Durf echt niet!! Hahahaha Voel me echt een watje!

Kan je wel zeggen dat die herinneringen ophalen wel me hele doen en laten ook even omlaag gooien! Kan niet al te veel hebben en ben echt snel moe! Leef met me hoofd in een doos watten zoals ik tegen Marieke zei. Doe me ding maar gaat veel langs me heen.. Tegelijk vecht ik ervoor om gewoon te blijven doen en me best te doen niet te schreeuwen tegen de meiden maar is niet makkelijk!!
Bijten? Heb ik nog NIET gedaan gelukkig! Droom er wel over….. En dan zelfs nog een stapje verder dat ik met iets scherps me pols door snij…… Gevoel moet er uit denk ik want die gedachten heb ik nooit gehad! Pfff… Kortom heftig allemaal!

Vandaag werken en morgen is Menno ook vrij dus dachten we naar de speeltuin te gaan samen! Even eruit samen. Hoorde dat speeltuin de Swaan bij het geestmerambacht deze hele week open is gratis en voor niks! Meteen doen dus!

Liefs!

1 gedachte over “Vroeg!

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.