Veel gebeurd

      Geen reacties op Veel gebeurd

En weer is het even geleden dat ik wat van me heb laten horen helaas…

Zijn druk geweest met Maud en haar stomme oorontsteking. Ze heeft in totaal denk ik een dikke week niks gegeten en gedronken.. (Niks.. Bijna niks) Is wel aardig wat kilotjes kwijt geraakt helaas.
Heeft een antibiotica kuur gehad. Dinsdag nog weer eens naar de huisarts geweest want twijfel wel een beetje of het allemaal goed ging. Gelukkig zagen haar oortjes er weer goed uit! Helaas voor haar kreeg ze er ook nog eens de buikgriep bovenop. Diarree dus! Uitdrogingsverschijnselen waren we erg bang voor maar gelukkig was dit niet het geval! Doorgaan met wat we deden en rustig aan meer en meer eten. Naarmate de week vordert moet ze meer gaan eten. En ja hoor woensdag heeft ze heel goed gegeten en vandaag weer iets beter dus komt helemaal weer goed met Maud!
Wel even contact gehad met het consultatie bureau want ik wil eigenlijk wel even weten hoe en wat nu verder. Waar ligt voor haar de ondergrens? Hoeveel mag ze minimaal wegen? En wat kunnen we er nog aan doen met voeding om haar iets meer reserves te geven?
Ik word nog terug gebeld voor een afspraak dus ben erg benieuwd! Voor nu gaat ze weer heel goed en is ze vandaag weer bij juf Ada en juf Annemiek wezen spelen!

Vandaag ook weer met Marieke gepraat.
Tja hoe ga ik het allemaal duidelijk en niet al te langdradig maken?
Ik worstel nog steeds met mijn depressie en de dingen die er aan vooraf gingen. Met Marieke afgesproken om een soort rouw proces aan te gaan hiermee. Dus daar ging ik de zolder op en vond van alles en nog wat! 2 mooie fotoboeken een mooi kaarten plakboek en mijn eigen dagboekje van toen en ook nog een mooie brief van mijn lieve mama aan Floortje. Hij zat in een envelop dicht geplakt bedoelt voor Floortje voor later maar in overleg heb ik hem open gemaakt en gelezen.
Toevallig (Toeval?) kwam oma dinsdag logeren ivm school van Floortje en hebben we samen de dingen even doorgenomen.
Nu met Marieke weer! Pff was erg lastig en heel emotioneel!
De brieven hebben wel goed meegeholpen mam! Dank je wel!!
Marieke kwam tot de conclusie dat ik een behoorlijk trauma aan het ziekenhuis heb overgehouden. Ambulance en de dingen er omheen heb ik weg gestopt en denk ik nooit meer aan terug. De emoties blijven wel en worden alleen maar erger! Komen terug in andere situaties.. Nu bijvoorbeeld met Maud die misschien wel naar het ziekenhuis zou moeten ivm uitdroging….
Kortom heftig!
Afgesproken dat we stap voor stap alles terug gaan halen.. Beginnende bij het begin en dat is de 26e zwangerschapsweek… Toen begon alle ellende voor mij.. Hoge koortsen, ambulance, Antibiotica en de keus tussen mij of me kind…. Voor nu dus even deze week.
Wat is er gebeurd? Wat voel ik? Wat weet ik nog? Hoe voelde mijn lichaam? Welke goede herinneringen heb ik toen gehad? Pfffff

Waar ben ik aan begonnen vraag ik me af!?
Maar goed eerst moet het erger worden voor het verbetert! Gelukkig heb ik Marieke die alles in de gaten houd en het goed weet te sturen. Kan haar altijd bellen ook.
De angst voor mij dat ik terug in een depressie beland is erg groot maar ik WIL  er mee door! Hoe moeilijk het ook word en IS!

Kijk ik naar mijn mooie meiden dan is alles weer helemaal goed en vergeet ik de schoenendoos met herinneringen weer even. (Want dat word het straks. Een schoenendoos gevuld met herinneringen die ik af en toe open zet en door kan spitten maar als hij dicht is lekker niks!)

Liefs

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.