Vakantie

      Geen reacties op Vakantie

Tja en dan is oma zomaar voor 13 dagen op vakantie!
Ze gaat samen met haar broertje Bert met een busreis door Ierland heen. Eerst met de boor over naar Engeland natuurlijk en dan zachtjes aan door naar Ierland.
We zijn erg benieuwd hoe ze het samen gaan hebben.

Maar goed. De woensdag en vrijdag hebben wij een leuk probleempje…..
Of niet?… Want wie komt er nu bij onze lieve meiden zitten?
Hahahaha nou ja ik heb maar even de eerste week vrij gevraagd en blijf dus lekker een weekje thuis vakantie vieren!
Heb ik ff mazzel!!!! Belooft een hitte golf te worden!
Nou ik moet het nog maar zien hoor! Gisteren was het best lekker maar er stond behoorlijk wat wind eigenlijk. Vandaag begint goed dat wel maar ja.. Hittegolf?
Volgende week heeft Menno de vrijdag vrij gevraagd en zitten we dus ook gebakken weer. Kan ik werken en blijft papa gewoon lekker thuis!
Kortom oma: GENIET ER MAAR LEKKER VAN!

Floortje heeft het er iets moeilijker mee dat oma er niet is.
Met haar verlatingsangst vind ze het maar helemaal niks eigenlijk. Dikke tranen en tuiten op de terug weg naar huis zaterdag! Heeft de hele weg naar huis (3 kwartier) gehuild!!!
Thuis gekomen bellen met oma maar weer en gelukkig maandag uit school ook nog even. Vandaag is oma er toch echt niet en ik ben benieuwd wat ze zegt.
Gelukkig kan ik haar wel vertellen dat ik al een sms gehad heb vanmorgen dat ze goed over gekomen zijn met de boot! Dus nu begint voor oma de reis pas echt.
Maud? Hahahaha die zegt vrolijk DOEG OMA! Maar vond het stiekem wel heel verdrietig dat haar grote zus verdriet had. Ze huilde zachtjes ook mee in de auto.

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.