Vaderdag

      Geen reacties op Vaderdag

Tja…. kan het niet vaak genoeg zeggen maar WAAR BLIJFT DE TIJD?

Zomaar opeens is het dan alweer vaderdag! Pffff
Wat is papa weer verwend hier thuis zeg! Een mooi t shirt van Floortje en een mooie sleutelhanger van Maud! Wat wil hij nu nog meer?….

Gisteren waren we even gezellig bij mijn papa op visite geweest en voor hem hebben we een mooie niuwe BBQ gekocht. Toevallig waren we er die week ervoor te BBQ en viel het pootje er onderuit. Dus tja… 
Toen ik vroeg aan me meiden wat ze wilden maken voor hem kwam er heelhard PIZZA!!! Uit! Dus mama ’s ochtends vroeg aan de pizza bakken.
Was wel een succes geloof ik dus vooruit maar weer.
Hebben we in de tussentijd ook nog de mazzel gehad dat we de mooie schoolfoto’s van de meiden hebben gekregen! Wat een mooie waren dat zeg!!! 

Dus deze kreeg opa natuurlijk ook! En oma mocht ook in een mooie sleutelhanger want die gaat 13 dagen een hele mooie reis maken samen met ome Bert door Ierland heen!!! Dan moeten we oma wel erg lang missen maar ze heeft belooft veel foto’s te maken en als ze terug is mogen we die natuurlijk zien!!
Floortje met haar verlatingsangst heeft er erg veel moeite mee om oma uit te zwaaien. Kan niet snel genoeg gaan voor haar… Oma mag niet weg zegt ze dan…. Hahaha snap het wel hoor. Mama gaat haar natuurlijk ook missen maar goed ze heeft het verdient! 
GENIET ER MAAR VAN EN KOM DAARNA MAAR WEER SNEL TERUG NAAR ONS OMA!
Goed is wel weer genoeg geweest dacht ik zelf. Veel foto’s en leuke dingen. 
Oh ja nog 1 dingetje. Ik ben sinds deze week weer 100 % beter op me werk. dus ook weer een mijlpaaltje al zeg ik het zelf!
Liefs

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.