Uitslagen!!

      Geen reacties op Uitslagen!!

Jee!!!
Eindelijk kregen we gisteren dan het telefoontje over Maud en haar uitslagen.
Door een stom gedoe met het doorgeven van me andere telefoonnummer liepen we lekker langs elkaar heen maar ze hebben gebeld.

Ze hebben getest op alle orgaan functies. Alles is GOED!!!
Ook hebben ze gekeken naar eventuele allergie. Koemelk of gluten maar ook dit heeft ze niet gelukkig. Ze vonden wel resten van ontstekingen (Blaas en een keel).

Kortom ze hebben niks geks kunnen vinden. Pak van me hart! Eigenlijk wisten we dit wel al maar om het zo te horen is toch wel erg fijn.
We moeten in september wel terug komen want haar groei wil ze wel in de gaten houden.
Tegen die wijd moet ze iets aangekomen zijn en gegroeid zijn. Is ze dit niet dan moeten we verder kijken hoe dit kan komen.
Ook moeten we duimen dat ze niet weer zo ziek word in die tussentijd. Als dit wel het geval is geweest dan gaan we verder kijken naar haar immuun systeem. Is hier iets mee aan de hand dan misschien? Maar dat is voor dan!
Het kan ook bij haar keelamandelen vandaan komen. Dit is eigenlijk wat ze denkt ook hoor! Dat deze zorgen voor problemen bij Maud. Normaal gesproken moeten deze zorgen dat de ziektes buiten blijven maar nu gaan ze zelf zo ontsteken dat ze er ziek van word. Als dit het geval is moeten we nadenken om die er uit te laten halen….

Voor nu even nergens aan denken en zorgen dat ze groeit en niet meer ziek word hahahaha
Daarna zien we wel weer verder.

Liefs

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.