Trotse Mama

      Geen reacties op Trotse Mama

Wat kan je toch ook trots zijn op je kleine meisjes..
Die natuurlijk al lang niet meer zo klein zijn maar stiekem elke keer steeds groter en groter groeien zonder dat je het eigenlijk door hebt!

Floortje had gisteren een rekentoets gemaakt op school. Floortje kan heel goed dingen vertellen en een eigen draai eraan geven. We hebben al lang geleerd om alles aan te horen en evengoed toch een slag om de arm te houden… Als het echt zo is of als er dingen minder goed gaan horen we het vanzelf wel nemen we aan…
Zo ook gisteren. Ze had de rekentoets gemaakt en vertelde dood leuk dat het ‘Appeltje Eitje’ was.. Tuurlijk lieverd! Helemaal goed!
Toen ik vanmorgen op school kwam sprak meester me aan.. Ik dacht meteen oh jee.. Maar hij vertelde dat ze het zo super goed doet! De toets heeft ze helemaal GOED gemaakt!! En ook zo snel!! Meester dacht ik ben benieuwd want ze is zo snel! En na 2 weken vakantie waarin het behoorlijk druk geweest was.. (Wat hij niet weet is dat ze niet echt onwijs geoefend heeft..) En ze had alles GOED!!!! Hahaha dan voel je je als moeder echt wel even trots hoor!!
Toen ik vertelde dat ze de inlog gegevens van het rekenprogramma op de computer niet meer weet, Had meester het eigenlijk al verwacht. Hij had ook gezien dat ze niet echt geoefend had.. Maar het is haar vergeven hoor hahaha ze doet het zonder ook super goed! Ze wilde zelfs op de naam van andere kinderen inloggen… Daar heeft mama even een stokje voor gestoken!
Met lezen doet ze het ook echt onwijs goed!! Ben benieuwd naar dat rapport!

Maud heb ik ook meteen maar even gevraagd hoe het gaat op de Psz. Ze verteld steeds dat ze het niet leuk vind en dat ze Hijk echt heel stom vind.. Dacht ga eens even vragen hoe dit zit. Als ze het niet naar haar zin heeft moeten we daar wat aan gaan doen natuurlijk.
Maar juf Annemiek moest heel hard lachen!! ‘Als Maud het niet naar haar zin heeft vreet ik me schoen op!’ Ze heeft de grootste lol samen met Suze!! De boeven met elkaar! Ze maakt altijd grapjes en iedereen moet er heel hard om lachen! Ze heeft wel voorkeuren met kinderen. Hijk is een beetje drollig en niet echt een slimpie om het zachtjes te zeggen.. Hij kan zomaar speelgoed afpakken en 2 meter verder leggen.. Zonder dat hij het bewust doet of om te pesten.. Gewoon omdat hij niet door heeft dat er iemand mee aan het spelen is. En dan kan Maud heel hard gaan zuchten en het niet begrijpen. Wat een ‘Dommie’ Zegt ze dan hahahahaha.
Kortom ook hier hoeven we geen zorgen te maken.

We hebben 2 heerlijke meiden die genieten van alles en iedereen die op hun pad komt.
Mopperen ook bijna tot nooit! Zoals vanmorgen! We zijn gaan lopen want het voorspeld veel storm…
Vonden ze heerlijk!!! Floortje en Maud samen grapjes bedenken. Maud vanuit de buggy lekker uit de wind haar grote zus te commanderen en Floortje voert het wel uit!
We hadden even papa zijn lichtjes gepakt om onze armen heen. Want het is best wel donker en er rijden zoveel auto’s voorbij! Dus ik een lichtje om mijn arm en Floortje ook! Lachen gieren brullen want als je met je armen beweegt bewegen die lichtjes mee! Al snel liepen er 2 mense achter ons aan met honden hard te lachen hahaha  De werkmannen konden er ook heel hard om lachen!
Dus dat maakt de meiden gelukkig en zo verzinnen ze gewoon weer wat nieuws! ‘Mam! Doe hem eens af!’ En ja hoor voor je het weet heeft Floortje om elk been een lampje! ‘Nu RENNEN Floortje!!!’ Klinkt het vanuit de buggy! En ja hoor daar ging ze! ‘ Wij ook rennen mama!!’ En daar gingen we dan naar school toe hahahaha Heerlijk om zo je dag te beginnen!

Kortom Mama (En ik weet zeker Papa) Zijn super TROTS op onze mooie meiden!!

Liefs

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.