Tandenfee

      Geen reacties op Tandenfee

En weer ga ik het zeggen hoor!
WAT GAAT DE TIJD TOCH SNEL?!

Tjonge jonge zeg!
Er is veel gebeurd ondertussen..
Floortje is op schoolreisje geweest naar het Zuiderzee Museum. Echt heel leuk ook voor haar was dat ’s ochtends de telefoon ging en opa belde. Opa ging namelijk ook daar naartoe maar dan met Scorelwald! Ze zijn elkaar dan ook een paar keer tegen gekomen. HOE LEUK IS DAT?
En nog leuker is dat opa een primeur had!! Floortje haar tand is er uit gevallen!!
Floortje heeft het natuurlijk heel erg goed gedaan op schoolreisje! Ze vond het helemaal geweldig! Alleen het momentje dat de tand er uit viel was wel even eng… Ze was er erg verdrietig om maar gelukkig was daar dan opa!

Hahaha dan mag je je tand onder je kussen leggen want ja het verhaal van de Tandenfee is al lang bekend natuurlijk! ‘Als ze maar wel mijn tand laat liggen mam! Straks neemt ze hem mee!’
Eindelijk is het zover!!
Mama stiekem het centje onder het kussen gelegd en maar wachten ’s ochtends… Wat krijg ik? Een boze Floortje! ‘Mam! Ik heb een echt centje gekregen!!’ Tja.. dat hoort toch zo?…. ‘NEEEE!!!! Ana kreeg een chocolade centje!! Die wil ik ook!!’ Tja mama op zoek naar chocolade centjes… Nergens te krijgen natuurlijk! Ja bij Jamin maar daar kom ik niet dagelijks… Tand nummer 2 weer een gewoon centje dan maar…. En gelukkig is dat goed!

Een paar dagen later mochten de meiden logeren bij opa en oma en konden papa en mama samen met Kelly en Sander een middagje en avondje feest vieren…
En ja hoor WEER bij opa en oma vliegt tand nummer 2 eruit!!
Hahaha leuker kunnen we het niet maken hoor vcor opa en oma!
Papa en mama gingen naar Saturday Live! Is een groot festival met allemaal bekende Nederlanders en muziek. Was erg gezellig eigenlijk! Volgend jaar willen we er weer naartoe. Gelukkig hadden we ook mazzel met het weer en bleef het droog!
Ook erg lekker dat de meisjes zo goed gingen slapen bij opa en oma. Zo konden papa en mama lekker bepalen wanneer we naar huis gingen en lekker rustig aan doen ’s ochtends.
Alleen kom je dan beneden en mis je wel wat hoor!! Snel maar even bellen dat mama er weer aan komt.. Krijgt ze te horen dat het nog niet mag! We gaan nu eerst naar het duin toe… Over een uur dan maar?… Tja… Dan nog maar weer een koppie koffie….
Hahaha Gelukkig hebben ze het leuk gehad. daar zijn we erg blij mee!!!
Maakt het voor ons ook iets makkelijker om af en toe een dagje weg te gaan.

Goed.. Verder gaat het hier goed!
Meiden veranderen net als mama en alles gaat zo zijn gangetje.
Ik heb deze week een weekje vrij HEERLIJK!!
Wil eindelijk eens aan de trap verder en misschien die kastjes die al een eeuwigheid staan te wachten op een verf beurtje verven.
Maud mag di en do naar psz en vr mag ze bij de buurvrouw spelen. Die wil gastouder worden en heeft vrijdag haar examen. Ze heeft een kindje nodig die als proefkonijntje mag spelen hahahaha… Aangezien ze gek is op Maud en Maud op haar is de keus snel gemaakt. Dus ja… Heeft mama het extra rustig vrees ik deze vakantie…
Kan ik mooi klussen in en om huis hahaha….

Vandaag eerst naar de verjaardag van opa en oma! Die vieren hun verjaardag vandaag en het is hun trouwdag vandaag! Kortom eerst een FEESTJE!!!
Meiden willen er mooi uitzien dus eerst de nodige nagellakjes en mooie jurkjes uit de kast trekken!

Liefs

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.