Sterk persoon!

      Geen reacties op Sterk persoon!

Tja daar zit ik dan…

Marieke is net weg en nu moet ik toch echt een voor mij hele mega grote stap zetten…….
Hebben het er vorige week al even over gehad maar ik hang tegen me depressie aan nu. Ben kribbig, snel boos op de meiden, nergens zin in, bijt mezelf weer, me meiden zijn gewoon bang van me als ik me stem weer verhef, en het contact met Menno is ook niet wat het geweest is helaas.. Kortom er moet wat gaan gebeuren nu! Medicijnen doen we nog even niet maar kijken het even 2 weekjes aan hoe het dan gaat.
Zijn er ook samen over uit gekomen dat ik niet een niksnut ben of faal als ik toegeef dat ik het werken even niet aan kan. (Dat waren mijn opvattingen.. Als je niet werkt ben je een niksnut klaar. Niets tegen Louke ofzo maar zo voelde ik het voor mezelf!)
Nu ondertussen na een paar gesprekken weet ik ook wel dat je meer bent dan alleen je werk en de dingen die ik nu ben thuis is niks!
Zijn tot deze conclusies gekomen:
– Het betekent niet dat als je toegeeft iets niet meer te kunnen, je verder helemaal NIKS meer kan!
– Als je niet werkt kan je andere dingen wel heel goed doen!
– Als je werkt geeft dat je een inkomen en een gevoel van eigenwaarde maar….. het moet niet ten koste gaan van jezelf en je gezin!
– Als ik toegeef dat ik niet kan werken ben ik juist een STERK persoon!

Dus: Ik ga zo mijn bazin bellen of sms voor een afspraak voor woensdag en meld me ziek! Voor een tijd tot alles weer rustig is en ik het werken er weer bij kan hebben.
Pfff…. Klinkt simpel en erg makkelijk maar pfff…..echt een hele hele grote drempel!
Ga vanavond met Elsa naar de film dus wil eigenlijk het hoge woord er uit hebben zodat ik het vanavond een beetje min of meer kan gaan vieren….

Ik hou jullie op de hoogte.

Liefs

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.