Slaapwandelen

      Geen reacties op Slaapwandelen

Tja dan is er weer zomaar een week voorbij gevlogen!!
Nog even en dan hebben we alweer kerstvakantie samen!

Druk maar zeer productief weekend gehad al zeg ik het zelf!
Zaterdag:
Eerst zwemmen met Floortje natuurlijk! Ze gaat echt super goed!! Zaterdag is het kijkdag!! En mogen we aan het bad kijken hoe ze het doet! Daarna heeft ze ook van zwemmen 2 weken vakantie! Dus even 2 keer niet hahaha ook wel eens lekker.

Daarna meteen even boodschapje gedaan samen en toen we terug kwamen belde Alexandra en Elvira of we mee wilden naar de kerstmarkt in kerk van de Rijp! Erg gezellig dus na een kop koffie gingen we weer op pad. Meiden lieten hun nagels lakken en Floortje liet haar haren mooi invlechten. Als toetje kreeg ze ook nog eens glitters in haar haren! Maud wilde dat natuurlijk ook!

 

Toen we terug kwamen was papa al druk in de weer met een GOUDEN tip! Die hij had gekregen van iemand. (Hadden we die maar een jaar eerder gekregen!) Heet water op de traptreden en je krab zo de lijm resten eraf!!! En het werkte SUPER!!! Al snel was de trap kaal….. Toen ik de kelderkast open deed schrokken we ONWIJS!! De hele kast lag VOL met vies prut water!!!!! En PLAKKEN!!!!!
Pffffff tja…… Eindelijk eens goede kans om de hele kast ook maar eens op te ruimen.. Is wel opgeknapt maar wat een werk en wat een TROEP!!!!!!
Gelukkig had Floortje met buurvrouw en buurman afgesproken en die ging de hort op. Maud hielp ons erg gezellig en zo kwam er een einde aan een drukke zaterdag!

’s Avonds om 19.00 uur lagen de meiden in coma! LETTERLIJK! Om 22.00 uur kwam Floortje opeens snel lopend haar bed uit en rende meteen de kast op de gang in…. Deur ging dicht en wij keken elkaar even vreemd aan. Papa meteen er heen en tilde haar eruit. Heel warrig verhaal kwam er uit en hoog rode wangen! Papa pakt haar vast en opeens POEP! Snel naar beneden en alles uit getrokken en op de wc.. STILTE! Mama dacht ga maar eens kijken.. Sliep ze bijna op de wc! Maar wat een poep!! Uiteindelijk moet ze heel hard lachen naar me en als ik vraag waar het wc matje is kijkt ze me stom aan.. ‘Die heb je net weg gepakt mam!’ Hahaha ‘nee joh dat deed papa!’
Schone kleren aan en naar bed. Sliep meteen weer! Papa en mama helemaal verbluft achterlatend….

Zondag:
Vanmorgen 8.00 uur werden we allemaal samen wakker! Meiden lekker bij papa op bed liggen en kroelen! Floortje noemde papa honderduit dat ze van hem houd enz enz….
Bij de vraag wat er gisteren gebeurde wist ze van niks. Je hebt een andere broek aan… Huh? Ze wist van niks meer hahahaha SLAAPWANDELEN!! Papa deed dit ook heel vaak vroeger. En mama praat veel in haar slaap haha belooft nog wat geloof ik.. Papa en mama slapen nu in elk geval nog beter met 1 oor open!
Vandaag weer een ZOOI in huis! Schuren van de trap!! Maar hij is wel mooi geworden zeg!!
Verven dan maar? Ja waarom niet?.. Verf is na 2 uur droog dus klaar!

Alleen nog het witte verven en dan zijn we klaar met een project wat al 2 jaar duurt!!!!!
Als afsluiter van het weekend kwamen tante Fenna en ome Bobby met de kids pannekoeken eten!
Hahaha hoe kan je het bedenken eigenlijk maar het was een heerlijk weekend!

Liefs!

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.