School

      Geen reacties op School

Ja hoor de school is weer BEGONNEN!!
Heerlijk weer eens het gewone ritme erin! Zijn we wel aan toe hier in huis.

Floortje was helemaal KAPOT gisteravond. Om 7 uur lag ze in bedje al in coma. Lekker voor haar. Ze had buikpijn en wilde eigenlijk niet naar school toe. Vanmorgen had ze nog steeds buikpijn maar stiekum vind ze het eigenlijk weer erg spannend om naar school te gaan.
Gelukkig eenmaal op school was ze weer helemaal in haar nopjes. Eerst even lekker lang kroelen met mama en dan krijg je zomaar van Ana een briefje in je handen….
Ana moest hem geven van Wessel want die durfde helemaal niet.
Toen ze hem open maakte zat er een heuse LIEFDESBRIEF in!!! Ze werd meteen ROOD!!!

Toen ik eens even met de mama van Wessel ging praten stiekum vertelde die dat hij dit gevraagd had aan een vriendje uit groep 4 om te schrijven want hij wilde het perfect hebben! Hij had hem meteen in zijn schooltas gestopt want zijn papa en mama mochten het niet weten… ‘Mam! Je mag mijn tas niet in de was doen hoor!!!’ ‘Waarom niet dan?’ ‘Gewoon niet!!!’ Hahahaha geweldig!!
Floortje staart zich blind op Renzo en schrok hier toch wel een beetje van! ‘Vinden nog meer jongens mij leuk mam?’ Hahaha Heerlijk!
Volgens de mama van Wessel is dit zijn eerste echte liefdesbrief!! Leuk dus om te bewaren en dat doen we dan natuurlijk ook!

Goed de school is weer goed begonnen dus!
Mama en Maud lekker samen thuis! Papa werken dus kunnen wij lekker samen tutten!
Even tussendoor natuurlijk ook het huishouden doen…. Is een behoorlijke pijnhoop hahahaha

Fijne dag!
Liefs

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.