Schaatsen

      1 reactie op Schaatsen

Vanmorgen vroeg weer zwemles gehad met Floortje!
Wat ging het weer goed zeg! We mochten even kijken tijdens de les en ze gaan allemaal echt al goed vooruit! Onder water zwemmen vind ze nog erg lastig. Dan moet ze haar ogen open houden en dit doet ze liever niet hahaha

Gisteren gingen ze schaatsen met school. Om half 9 meteen met de bus vertrekken en lekker schaatsen! Ze kregen ook nog een lesje… Was voor Floortje wel nodig!
We hadden schaatsen gevonden voor haar die je ook om kan bouwen tot rolschaats en skeeler. Dus deze mama dacht ik zal ze eens ombouwen tot skeelers… Zo kunnen we zien hoe ze op skeelers kan blijven staan… Hahaha niet dus! Bezorgde ons een hoop lol dat wel!
Vrijdag ging het niet heel veel beter geloof ik hahaha… Maakt helemaal niks uit ze was niet de enige die het moeilijk vond! Dus lekker geschaatst en vervolgens onder de blaren zitten…. Hmmmmm stukje jeugdsentiment…. Ze hebben de grootste lol gehad allemaal en daar ging het tenslotte ook om!

’s Middags kreg ze haar rapport mee naar huis..
Komt er op neer dat ze het heel erg goed doet in de klas! Ze loopt iets op voor met rekenen en lezen.
Komt het op dictee neer dan wil ze nog wel eens de letters omdraaien…. Voel een lekkere beelddenker aan komen! Wel de woorden begrijpen maar hoe schrijf je het eigenlijk?….

We zullen zien hoe dit zich verder gaat ontwikkelen. Voor nu gaat het goed genoeg dus lekker zo doorgaan zou ik zeggen!

Zo even boodschappen doen en verder lekker even niks! Weekend vieren samen!

Liefs

1 gedachte over “Schaatsen

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.