Pyama-dag

      Geen reacties op Pyama-dag

En zo is het dan opeens weer weekend en wel Zondag!
Drukke week gehad kan ik wel zeggen. Vel gebeurd in elk geval en heb er even de tijd voor moeten nemen om alles een plekje te geven.

Donderdag ochtend heeft Menno me even de deur uit gegooid hahaha. Omi was jarig en dus heb ik Maud naar school gebracht en ben even bij Omi langs geweest voor een bakkie koffie.
Thuis gekomen kwam Marieke langs…
Pff heftig gesprek gehad. Kort door de bocht komt het er op neer dat het helemaal niet zo goed gaat met me. Ik zit echt weer in een depressie.. Of flink er tegenaan in elk geval. We zijn nu aan het kijken wat we gaan doen. Of ik eigenlijk wat ik ga doen hieraan. Het zal goed voor mij zijn om me even een periode ziek te melden. Helaas vind ik dit erg moeilijk en vooral het erkennen van het feit dat ik ‘ziek ‘ ben. Dit vind ik een vorm van zwakte en kan dus echt niet.. Maar hoe het nu gaat kan ook echt niet meer weet ik ook wel… Maar ja… Die stap is erg moeilijk voor mij om te nemen… Maandag komt Marieke weer en dan hebben we het er weer over…
Daarna kwam Elsa nog ff bakkie doen en kon ik ook even goed met haar er over praten. Kreeg van haar nog een verjaardagskado. We gaan samen naar de bioscoop maandag avond! Gezellig samen ff weg.
Ook kwamen ze nog voor ons huis. De woonwaard keurt je woning steeds apk. Hij is er doorheen en we hebben een hoop geleerd van die man. Zo vertelde hij dat we geen gewone stoppenkast hebben maar een krachtstroom meter. Deze moeten we laten vervangen want kost hoop geld en is zonde! Maandag maar ff bellen dan.

Gisteren naar me zussie en zwager geweest die vierden hun verjaardag! We waren er optijd want ook Damian werd 5 en daar moesten we ook nog heen!. Dus gisteren een gezellig drukke dag weer.
Vandaag?
Hebben we Ouwe oma die jarig is. Die viert het in de Blinkert dus weer een feest! Hahahaha
Dat begint lekker pas om 2 uur dus hebben we nu nog ff tot die tijd lekker pyama-dag!

Fijn weekend!

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.