Oorontsteking

      Geen reacties op Oorontsteking

Even een paar dagen wat minder geblogd.

Maandag avond werd ik gebeld of ik dinsdag even een paar uurtjes kon werken. Prima.. Vorige keer was ik ziek dus zo kunnen we elkaar helpen. Ga ik naar huis dinsdag krijg ik te horen of ik woensdag wil openen.. Pffff is wel erg vroeg hoor!!
Oma gebeld want die moet er als aller eerste zijn natuurlijk! Uiteindelijk toegezegd en helemaal leuk oma kwam gezellig logeren!!! Groot feest natuurlijk voor de meiden!
Oma mocht mooi op de kamer van Floortje slapen! Zo hoeft oma er niet heel vroeg uit.. Hoewel het evengoed vroeg was hoor voor ons allemaal.
Maar gezellig was het zeker te weten! Wanneer komt oma weer? Zei Floortje al. Het bed ligt er nog en Floortje heeft er vannacht nog even lekker in gelogeerd! Hahaha

Maud was maandag al niet lekker en we wachten maar tot het oortje gaat knappen. Oma hier natuurlijk en Maud weer wakker. Grote rode wangen en helemaal sloom.. Ze eet ook al een paar dagen slecht tot laatste dagen niet. Zetpil maar gegeven want dat ze koorts heeft kan ik zonder te tempen al zien! Uiteindelijk viel ze in slaap naast het bed van mama en papa.
Gisteren ik dus werken maar we waren er niet gerust op met Maud. Toch maar om 3 uur even naar de dokter toe. Ze heeft een flinke oorontsteking en het buisje in dr oor zit verstopt! Heel soms gebeurt dit. Nu dus aan de antibiotica en zetpillen en afwachten of het beter gaat. Als het vrijdag nog niet beter is dan weer heen. Ook is ze flink afgevallen omdat ze niet eet natuurlijk. Advies gekregen om haar alles te geven wat ze lekker vind. Papa natuurlijk flink ingeslagen. De koelkast staat nu vol met vla, danoontje toetjes en ijsjes! Maud heeft de tijd van haar leventje! Ze eet gelukkig wel iets en door de antibiotica gaat het vandaag al een stukje beter met haar.
Helaas mocht ze vandaag niet naar juf Ada en juf Annemiek toe. Ze was erg boos op mama maar uit school vandaan lag ze meteen al op de bank te snurken haha de dag is net begonnen! Arme meisie.
Mama meteen ook maar even het ziekenhuis gebeld om te vragen voor een controle afspraak. ‘Hebben jullie die niet gehad?’ was de reactie. ‘Nee?’  sta er eigenlijk niet eens van te kijken hoor.. Altijd wat met het ziekenhuis. Ging toen ook al zo vreemd en we werden aan ons lot over gelaten. Het was dat we zelf gingen vragen of we naar huis mochten anders zaten we er nog langer. Sommige ouders gingen er al vandoor namelijk.. Heel vreemd. Uiteindelijk mogen we nu de 28e heen op controle.. Ach ja alsof dat zin heeft maar goed daar zijn ze voor toch?

Floortje ging gisteren nog even spelen met Josan. Belt ze later op of ze mag blijven eten daar. Altijd goed natuurlijk. De boffert at Mac Donalds!! Hahaha
Ze heeft alleen niet veel gegeten. Maar wat bleek.
Ze had die middag een toneelstuk gezien op school wat ze erg spannend vond. Ze maakte zich zorgen om Maud en het spelen met Josan was best veel zei ze. Ze was helemaal boos op papa dat hij ja zei om daar te eten want ook dit vond ze eng! Het was de eerste keer! Kortom een hoop eerste keren en allemaal best veel voor haar. Papa begreep dit gelukkig en ja hij kan niet alles ruiken van een afstandje! Mama zegt snel nee omdat ze Floortje al een beetje kent natuurlijk. Maar goed om 7 uur was ze thuis en kon ze lekker dr bedje in.

Vandaag maar een rustig dagje dacht ik zo. Uit school vandaan even lekker niks!
Oh nee… Moeten nog aan de knutsel voor papa. Die viert zaterdag zijn verjaardag.. Houden het maar even heel klein want Maud is niet lekker dus lekker ff samen. Maar knutselen hoort erbij!
Dus pap MAAK JE BORST MAAR NAT!

Voor nu eerst een lekker bakkie KOFFIE!

Liefs

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.