Ogentest!

      Geen reacties op Ogentest!

Vanmorgen weer een drukke ochtend achter de rug..
Alles met de fiets doen hahaha ach heeft als voordeel dat ik aan mijn conditie kan werken!!
Gelukkig was het droog vandaag! De wind viel alleen wel tegen moet ik eerlijk zeggen..

Eerst Floortje naar school gebracht en toen meteen door naar het Consultatie Bureau in de Rijp.
Maud moest weer haar ogentest doen. Vorige keer was ze gezakt hiervoor en nu een maand later moesten we nog een keer.
Vandaag dus weer het zelfde verhaal helaas… Bij binnenkomst al lachen om die mooie gekke bril die ze op moest. Had ze wel erg veel zin in hahahaha… Even van dichtbij de plaatjes opnoemen samen met de arts en toen samen met mama op de stoel aan de andere kant gaan zitten.
Nu kon ze het eerste rijtje goed zien! De tweede rij zag ze ook nog wel.. Maar bij de derde rij noemde ze hem fout.. Hmm dan een auto?… Nee? Een eend?…
‘Even serieus Maud!… Nu in 1 keer noemen want het is heel belangrijk en als je het echt niet kan zien geeft het niks maar zeg je dat maar’. Dus toen…’Mam! Ik kan het niet zien hoor!’ Oke dan het andere oog.. Weer hetzelfde verhaal tot rij nummer 3 kwam… Wriemel wriemel aan het brilletje of ze er stiekem onderdoor kon kijken en toen uiteindelijk ‘Ik kan het niet zien’
Kortom… Toen moest ze eigenlijk nog 3 rijtjes op kunnen noemen…. Van geen kwaad bewust loopt ze nog eens naar het bord toe om even goed te kijken en moet heel hard lachen!! Hahaha Mama wat minder hard geloof ik..

Nu moeten we dus door naar het ziekenhuis.. Pff zie er echt heel erg tegenop eerlijk gezegd..
Maar als we hier mee door lopen kan het alleen maar erger worden misschien.. Die stomme druppels toen bij Floortje waren een drama!!!!
Even kijken hoe we dit nu weer gaan oplossen allemaal….

Goed nu zit ze lekker op schooltje even. We kwamen precies optijd binnen want groep 1 en 2 waren er gezellig voor een voorlees ontbijtje!! Helemaal gelukkig rende ze naar binnen hard roepend ‘TOT ZO MAM!!’ Hahaha dus dat zit wel goed!
Mama even lekker bijkomen met een bakkie koffie en alles even van me af schrijven maar meteen haha.. Straks weer op de fiets om haar lekker op te halen!

Liefs!

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.