Moeilijk

      Geen reacties op Moeilijk

Pff wat een dag gisteren zeg!
Maar niet getreurd vandaag weer een nieuwe dag!

Gisteren kon ik weinig tot niks hebben. Tja dan lig je ’s avonds in je bedje en dan ga je terug denken en dan weet je opeens dat je een onwijs k.t moeder was…..

Ik was alleen maar aan het schreeuwen tegen de meiden. Ze konden echt niks goed doen! Waren daardoor steeds aan het zeuren Floortje vooral dat ze weg wilde en Maud om aandacht… (Maud was de dag ervoor ook heel erg mopperig en werd eind van de dag ziek.. Spugen en spugen…) Ging gisteren gelukkig wel beter met haar dus konden we ook ff naar buiten toe.
Maar aan het eind van de dag was Floortje ons aan het commanderen… Schreeuwen tegen haar zusje en mij vooral. Heel snel boos en beledigd…..
Maar puntje bij paaltje wilde allebei de meiden wel dicht bij mama slapen. Dus Maud weer op de grond en Floortje bij mama in bed tot papa thuis kwam om haar over te leggen. Ze kunnen gelukkig niet zonder me.
Toen we samen beneden kwamen Floortje en ik kreeg ik een mooi kado van haar. Een mooie tekening omdat ze van me houd.

Pfff wat is het soms moeilijk te weten dat je als mama zijnde niet echt goed bezig bent.. Faalt eigenlijk in mijn ogen en stiekem ook denkt om weg te gaan omdat de meiden beter af zijn bij alleen papa deze tijd.. En dan komt je dochter naar je toe en laat merken dat ze onwijs veel van je houd en niet zonder je kan…. Tja…. Nog harder werken om gezellig te zijn en beter je best te doen… Helaas heb ik dit niet altijd goed in de hand naarmate de dag vordert zakt alles in als een plumpudding…
Gelukkig is Menno vandaag ook de hele dag vrij dus komt niet alles op mij terrecht…

We hebben gisteren ook leuke dingen samen gedaan. We hebben samen een kwarktaartje gebakken gewoon omdat het lekker is en dit ook lekker gegeten toen papa wakker werd.
We hebben lekker watergeverfd! Leuk samen even bezig geweest en we hebben even lekker buiten in de tuin gespeelt!
Van Menno kreeg ik een mooi liedje via You Tube.. Thanks lief! Soms weet ik het ook niet en ben ik zo ongelukkig met mezelf dan is het extra fijn als iemand dit soort dingen doet zodat je weet dat je er echt niet alleen voor staat! Het voelt wel zo namelijk…..(Op dit moment dan word vast wel weer beter en me gevoel zegt anders) Als mensen dingen zeggen komt het er niet zo in geloof ik bij mij. Maar door dit soort dingen word je er weer even aan herinnerd! En ja Menno weet dat natuurlijk maar al te goed van de vorige keer helaas……

Goed vandaag een nieuwe dag en we werden al wakker gefloten door de vogeltjes dus de lente is in aantocht!
Ziet er ook al best lekker uit buiten dus denk ik dat we samen de auto leeg gaan halen. Dinsdag krijgen we een nieuwe dus nu het even droog is moeten we aan de gang met al die verborgen vakjes in onze auto…
Ook wilde ik eigenlijk de tuin in om de tafel weer neer te zetten lekker weer even de buitenboel opruimen en meteen de schuur weer ruimte geven hahaha..
Oh ja we hebben natuurlijk ook nog die kwarktaart waar we allemaal gek op zijn dus die eten we lekker op met een kopje thee erbij!

Liefs

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.