Lammetjes

      1 reactie op Lammetjes

Hoop gebeurd in korte tijd!
Maud haar hooikoorts is nu echt zeker te weten hooikoorts!
We hebben de neusspray een dag of 2 geprobeerd maar helemaal in paniek! Dus snel gestopt! Nu dus alleen de homeopatische pilletjes en afwachten..
Verder zijn we er wel achter dat ze reageert met haar eczeem op suiker! Dus vanaf nu geen tot weinig suikers. Oma heeft gezorgd voor snoepjes en limonade! Als we oma toch niet hadden hahaha
Maud is er heel gewoon onder gelukkig! Ze vind het wel speciaal allemaal! Haar eigen limonade en eigen snoepjes! Houden zo!!!

Vandaag zou ze met de psz naar de boerderij gaan lammetjes kijken.
We hebben besloten om haar thuis te houden. Het is 3 uur en lekker tussen de hooi enz. Gelukkig vond ze dit niet zo erg alleen als ze dan samen met mama kan knutselen! Dus dat hebben we natuurlijk gedaan! Zie hier onze lammetjes!

Floortje mocht dinsdag met haar Amerikaanse vriendinnetje mee naar het Twiske! Dat is een groot natuurgebied en daar hebben ze een grote natuurspeeltuin! Om half 3 was ze uit en kwam pas tegen 6 uur thuis! Ze was helemaal KAPOT! Maar had het erg gezellig gehad!
Al heel lang zitten haar tanden los boven! Wat kan dat een paniek geven zeg! Die stomme dingen gaan er niet vanzelf uit maar nu zat hij helemaal scheef in haar mond! Even trekken en hij is er uit maar ja zeg dat tegen haar! Pffff…. Ze wil niet huilen in de klas zegt ze dan ook nog. ‘Dus als ik je dan even help nu?’ ‘NEEEE’! Tja dan niet.. Ben benieuwd hoe ze vanmiddag thuis komt….
Heb het wel even tegen juf gezegd want dan weet die het ook.. Ze ging wel naar de wc nog zei ze op school…. Ben benieuwd!

Gister avond had ik zelf een ouderavond op mijn werk. Hele grote opkomst en alle ouders waren erg enthousiast! Was voor mij een hele spannende avond haha ik vertelde over Hoog Gevoeligheid bij kinderen. Meteen ook aangegeven dat ik zelf ook Hoog Gevoelig ben. Hierdoor kreeg ik meteen heel veel begrip van ouders.
Hoe leg je alleen uit wat het inhoud? En dat allemaal in 3 kwartiertjes?

Ik liet de ouders allemaal in kleine groepjes spelen in de ruimte. 2 Met de treinbaan en blokken, 2 Kopjes koffie drinken met de poppen, 2 Danzen op de muziek en 2 met de bakfietsjes door de ruimte heen. Tegelijkertijd de radio aan en mijn collega die een verhaaltje voor leest. Aan het eind was ik benieuwd wat ze nog van het verhaaltje hoorden. NIKS DUS!

Meteen discussie en hoe je dit volhoud zelf hahaha…. Luisteren naar je kind en kijk naar het gedrag. Let dan ook op jouw gevoelens die jij uitstraalt naar je kind! Dan heb je al heel wat gewonnen!
Kortom een hele leuke avond en alle ouders waren onder de indruk! Zijn echt wel gaan nadenken over alles! Das juist leuk om dit te bereiken!

Vandaag weinig! Lekker samen met Maud in en om huis. Straks Floortje weer ophalen en dan is de dag zo weer voorbij!

Liefs!

1 gedachte over “Lammetjes

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.