Laag pitje

      Geen reacties op Laag pitje

Even het Bloggen op een laag pitje helaas..
Maar vanaf nu gaan we het weer volop beleven!
Heleboel geregel komt er bij kijken als je Gastouder wilt worden! Maar uiteindelijk hebben we alles voor elkaar en zijn we officieel GASTOUDER!

Ook mijn eerste gastkindje is binnen! Gelukkig voor mij even eigen en wennen met mijn lieve nichtje Jasmijn! Hoe leuk is dat? Heerlijk elke maandag komt ze samen spelen met Maud!
Vorige week ook een rondleiding van ouders van een baby! Uit Alkmaar vandaan.. Ik lig wel uit hun route maar mijn site sprak ze zo aan en vooral ook het idee dat ik ook Hoog Gevoelig ben vonden ze erg fijn! Ze vinden het vooral belangrijk dat het GOED voelt! Tja! Kan ik niks tegenin brengen! Dan willen ze best iets om rijden! Kijk dat is super!!
Ze kwamen samen even kennis maken en voelen hoe het voelt.. Pffff kreeg ik me daar een vragenvuur! Menno zat buiten en hoorde alles aan haha Maar ik mag best trots zijn ik heb het goed gedaan!
Ze gaan nog naar andere gastouders toe maar laten weten of het wat word of niet.
De dag erna kreeg ik nog een hele lieve mail van ze. Bedankt voor de gastvrijheid en de gezelligheid! DAAR DOEN WE HET VOOR!! Nu hopen maar hahaha en anders zijn ze zeker positief en geven dit vast en zeker door aan anderen.

Verder alles zijn gangetje hier. Menno is behoorlijk ziek geweest en best even eng allemaal. Maar nu opknappende heen gelukkig. Als het meezit gaat hij volgende week weer rustig aan werken. Even in het kort.. Hij heeft een hele zware bronchitis gehad met daarbovenop een infectie…. Kortademig enz… Nu met medicijnen gaat het beter gelukkig…

Kortom genoeg gebeurd en we zitten niet stil!

Liefs

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.