Koningsspelen

      1 reactie op Koningsspelen

Floortje had het geluk dat ze mee mochten doen met de KONINGSSPELEN gisteren op school!
Het was ook nog haar verjaardag dus was het extra speciaal!!
Ze kregen van school allemaal een mooi oranje shirt. Dus was iedereen helemaal goed verkleed in het oranje! Helaas zat het weer niet zo erg mee en hebben ze maar tot 10 uur kunnen buiten sporten. (Hmm.. kijk je nu naar buiten zie je de zon al komen Grrrr… hadden we gisteren wel kunnen gebruiken..) Daarna hebben ze lekker leuke dingen gedaan in school.
De dag begon met een huilende en spannende Floortje. Ze wilde geen vlaggetje op haar gezicht en had dike tranen toen mama weg ging. Mama vond dit best vervelend…. Pfff kleine meisjes hebben soms ook wel dike verdrietjes. Gelukkig was daar juf Inge en heft die haar geholpen de ochtend door te komen. Ze mochten eerst naar de dijk want daar kwam hoog bezoek. Prinses Maxima en Koning Willem Alexander. (hahaha meester Frits en juf Anneke) Helemaal geweldig!! De vlag in de lucht en het Wilhelmus en het kon beginnen!
Aan het eind lekker luchen met zijn allen en het was een geweldige dag.

Helaas voor mama en liep de dag even anders. Eerst even boodschapje doen met oma en nog een kado kopen voor Floortje. Snel door naar de dokter met Maud want die heft al diarree vanaf zondag!!! Houd maar niet op en met het spugen erbij en het weinige eten en drinken maakten we ons behoorlijke zorgen.. De dokter ook en die stuurde ons door naar het ziekenhuis!! Pfff…. Heel gedoe allemaal. Papa bleef thuis samen met Floortje en mama ging naar het ziekenhuis met Maud.. Oma kwam er ook heen gelukkig dan was mama niet helemaal alleen… Was best wel een beetje spannend allemaal. Onderweg heft Maud nog de hele auto onder gespuugd pfff… Oma bellen die snel de action in voor kleertjes hahahaha wat een geode!!!!
Gelukkig in het ziekenhuis onderzoeken gehad maar er kwam alleen ‘ maar’  uit dat ze een flinke griep heeft!
Kan met 5 dagen al minderen maar kan ook 2 weken duren… Ze had wel verschijnselen van uitdroging maar nog niet erg genoeg.. Wat we doen doen we goed en zo door gaan. Veel aanbieden van drinken vooral en eten komt vanzelf weer. Gelukkig ook nog even gekeken naar haar oortjes maar dat zag er ook goed uit. Gewicht was 11.5 kilo en lengte 87 cm dus helemaal goed voor haar doen dan… Normaal moet er wel wat kilo’s aan maar ze doet het goed.
Met een heel gerust en goed gevoel naar huis toe.
Vanmorgen werd ze wakker met een klets nat bed!!!! Jeeee!!!! Hahaha nog nooit zo blij geweest om haar bedje af te halen hahahaha…..

Vandaag een dagje niks!
Morgen het grote feest voor Floortje dus we gaan beetje alles gezellig maken in huis en lekker genieten even van elkaar!

Fijne dag allemaal
Liefs

 
 

1 gedachte over “Koningsspelen

 1. Louke Cramer - van Assem

  Hoi Brenda,
  Wat een dag idd.
  Gefeliciteerd met Floortje. Helemaal niet in me hoofd dat ze gister echt jarig was. Heel slecht!
  Ik ben druk met de taart hoor!

  Blij dat in ziekenhuis goed ging. Of tenminste minder erg was dan gedacht. Goed dat je even met haar naar de dokter bent geweest. Arm meisje en jullie natuurlijk ook!

  Tot morgen ochtend. Met een mooie taart

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.