Koningsdag

      Geen reacties op Koningsdag

Tja… Dat we in een dorp wonen wist ik.. Maar dat het echt zo klein is kwam ik gisteren weer even tegen hahahaha

Donderdag kwam de Burgemeester op school om alle kindjes een mooie badhanddoek te geven. Dit omdat ze even een hart onder de riem wilde steken ivm vorig jaar. Toen zou de koningin al komen maar die besloot om af te treden. Nu kregen alle kinderen een mooie oranje badhanddoek om zich te warmen na een koude douche…..
Floortje heeft meteen haar kans gegrepen en is naar de burgemeester gestapt om te vertellen dat ze op 26 april jarig is!! En dat het dan dus dubbel feest is voor haar! Ze wilde even zeggen dat ze dan de Koningin een handje wil geven! Hahahaha Nou ben benieuwd… Ze moest nu net op de foto met de burgemeester vertelde ze… Vrees dat we er nu helemaal niet meer onderuit komen… Ze is al helemaal gek op Koningin Maxima! (Lees: Ze knipt haar zelfs uit de krant om haar midden in de kamer op te hangen…..)

Nu was Floortje gisteren aan het zwemmen en het kwam ter sprake wat er allemaal gebeurd was op de scholen natuurlijk! Waarop deze mama vertelde dat Floortje naar de burgemeester gestapt was… Verteld er opeens een opa heel enthousiast dat Floortje dit idd had gedaan en dat ze heel trots op het podium kwam! (Hahahaha bleek dus die leuke opa de aardige meneer op de foto naast Floortje te zijn!) Hahaha hij is de wethouder die dit allemaal grotendeels aanstuurt!!
Dus deze mama meteen even vertellen natuurlijk dat ze echt hoopt in de buurt te mogen komen van de nieuwe Koningin en haar Koning…. Hij gaf geen antwoord (Natuurlijk niet) Maar wist wel te vertellen dat ze heel veel kinderen nodig hebben die dag en dat ze gaan inventariseren welke kinderen er op vakantie zijn en welke er thuis blijven. En idd kinderen met bijzondere datums zullen dan wel benadert worden binnenkort.. Hij was wel erg enthousiast over haar dus ben erg benieuwd!

Zo zie je maar een dorp is echt een DORP!
Hahahaha

Liefs

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.