Koninginnendag

      Geen reacties op Koninginnendag

Wat was het een mooie dag gisteren zeg!
Een stukje geschiedenis wat gebeurde op een vredelievende manier en dat allemaal ook nog eens in het zonnetje!
Vanaf nu is het dus geen Koninginnendag meer maar is het Koningsdag!!! En volgend jaar gebeurt dit op 27 April! (Heel toevallig dit komende jaar ook nog op de 26e!! De 27e valt op een zondag wat dus een rust dag is. Daarom verschuift het naar zaterdag de 26e!!!)
Kortom een hele speciale dag voor onze mooie meid die dan 7 jaar word!
Om nog eens door te gaan met mijn toevalligheden: Elke 7 jaar van je leven ga je een andere fase in van je leven! Nieuwe dingen enz enz… Floortje word 7!
Hoe mooier kan ze haar toekomst beginnen?
En hoewel ik betwijfel of ze zit ook echt zo duidelijk begrijpt…. Ze zat gisteren middag om 2 uur aan de buis gekluistert! Helemaal vol van de nieuwe Koning en Koningin. Tegelijkertijd wist ze ook te vertellen dat als ze zelf zo oud is als papa en mama er dan een nieuwe Koningin komt en wel de dochter van de Koning hahaha.
Kortom onze meid weet maar al te goed hoe het allemaal in elkaar steekt.

Gisteren allemaal vroeg onze bedjes uit want we wilden dit jaar wel weer eens markten over. Kleingeld op zak en gaan met die banaan!
Uiteindelijk waren we om half 10 weg en kwamen om 1 uur weer thuis. Gebroken maar allemaal blij met onze spullen die we gekocht hebben.
oa: Een boerderij van Little People, Een Elmo knuffel voor Maud, Prinsessen dingen, Een nieuwe buggy, Paar dvd’s, En een autostoeltje. Kortom goed geslaagd voor weinig geld.
Meiden hebben genoten maar waren wel kapot!
Floortje werd nog even opgehaald door een vriendinnetje en juf Ada om samen nog even te springen op het springkussen bij de kerk. Heerlijk dat papa en mama even thuis konden blijven met Maud…. Stiekem hadden we weinig zin meer hahahaha…

Vandaag lekker lui dagje thuis.
Samen met Floortje net even het onkruid uit de tuin gehaald. Leuk om zo samen te doen!
Verder is Maud weer flink aan het eten geslagen gelukkig. Ze eet ons bijna arm!

Fijne dag en tot snel
Liefs

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.