Kleine meisjes worden groot

      Geen reacties op Kleine meisjes worden groot

En toen was het weer Zondag!

Nu ondertussen alweer half 11!! Menno ligt nog lekker in zijn bedje want hij heeft hele week middag avond diensten gehad en is gisteren ook nog even om 23.30 uur naar de bioscoop geweest!!! Pfff ja hoe verzin je het! Eigenlijk zou ik hem al lang uit zijn bedje moeten trekken maar goed. Het is tenslotte zondag en eigenlijk heb ik niet echt veel plannen.
Hopelijk komt het zonnetje nog even door want dat hadden ze me belooft op het weerbericht gisteren! Dan gaan we lekker buiten in de tuin hangen samen!

Maud is helemaal zindelijk sinds… (eigenlijk al weer even) Maar officieel sinds gisteren avond!!
Gisteren even bij de action geweest en daar kwamen we een mooi dekbed tegen van ELMO!!!!
Hahaha na de voorstelling van Elmo is jarig is ze helemaal gek op Elmo!
Dat en meegerekend dat onze kleine meid niet meer zo klein is hebben we besloten dat ze dit dekbed mocht hebben! SPRINGEN GILLEN!!!!!! Hahahaha heerlijk hoe gelukkig je een kind kan maken!
Meteen op haar bedje gedaan en natuurlijk ook meteen maar de commode als kast gemaakt. Pffff Weg is dan echt de baby tijd…..
Kamertje beetje opgepimpt en tja… Papa wilde al meteen het grote bed erin maar dat wil mama toch echt nog even niet hoor! Ze is nog zo klein!! (nou ja..)
Gelukkig kan dit mooie ledikantje aan 1 kant open en is het dus al een grote meiden bed.
Mama meteen alweer bedenken wat we anders met het ledikantje kunnen want eigenlijk is hij nog veel te leuk om op zolder te zetten tot Floortje ooit een kindje krijgt!
Zo kom je wel even tot de realiteit dat de meiden echt groot worden zeg!

Floortje had gisteren even een flinke aanvaring met mama helaas… We dachten dat ze groot genoeg was om voor op straat te spelen maar niets is minder waar kwamen we gedurende de dag achter.
Eerst al spelen met een vriendinnetje die wat ouder is. Samen waren ze (kwamen we later pas achter) langs de sluis gefietst naar de boerderij van boer Jaap!!! Lammetjes kijken! Pfffff…….
Later spelen met haar dikke vriendin Ana. (die had 2 weken huisarrest omdat ze op plekken kwam die nog helemaal niet mochten…) 2 weken huisarrest waren weer om dus daar stond ze voor de deur! Hahaha Oh jee daar kwam ook mama…. Weg meiden! Pff mijn hart zat ff in me keel.. Gelukkig veel sociale controle en deze vertelde leuk dat de meiden aan het rennen waren op de zuiderstraat!! (grote doorgaande weg naar school toe!) Eindelijk Floortje kwam al thuis en Ana vonden we verderop in de straat….Ana op sokken…..(zwart..) En Floortje zwarte spijkerbroek!! Ana weer 2 weken huisarrest en toen ik Floortje confronteerde met mijn boos zijn en teleurgesteld in haar zijn rende ze helemaal overstuur naar huis!! GILLEN!!! Pfff… Huisarrest?.. Den niet dat het nodig is.. Regels?… JAAA!!!
Nieuwe regels dus hier.
– Spelen in de achtertuin!
– Fietsen? Mag langs het huis en op onze stoep! Niet verder!!
Ben benieuwd zal wel gepaard gaan met een hoop boze buien maar is veel te gevaarlijk allemaal.

Tja… Zijn ze klein heb je zorgen maar worden ze groot?…. Praat me er maar niet van hahahahaha

Wel heel erg leuk is het feestje wat we voor Floortje hebben weten te regelen!!
Is allemaal een grote verassing nog voor haar maar we weten zeker dat het een super mooi feestje gaat worden!!
Zelf denkt ze dat ze een knutselfeestje krijgt (was eerst ook de planning) maar toen kwam er een onverwachte verassing om de hoek!
Ze is helemaal gek op Schipper Kee!! Een goede vriend van opa die als piraat samen met zijn schip en nog veel meer op feestjes de kinderen vermaakt!
Floortje heeft hem al vaker gezien en is helemaal verkocht! Al zijn verhalen kan ze al dromen want ze zit gebiologeerd op zijn lip!
Hij vertelde dat hij graag op haar feestje komt voor haar! Hoe blijer kunnen we onze grote meid maken! Kan geen cadeau tegenop vrees ik!!!
Woensdag 24 april word de grote dag voor haar!!
Wat zou ik het graag tegen haar willen zeggen maar nee we houden onze monden. Hoe leuk is het als we die woensdag uit school komen en hij staat in de huiskamer?
DUS ALLEMAAL MONDJE DICHT! FOTO’S VOLGEN!!

Goed ondertussen weer een kwartier verder en ik hoor Menno boven wakker worden. Kan ik me douchen en aankleden. Heb namelijk een was in de machine zitten die lekker in de zon wil hangen. (zon is er bijna!!)

Fijne zondag allemaal!

Liefs

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.