Kerst

      Geen reacties op Kerst

De kerstdagen zijn weer voorbij en het einde van het jaar nadert weer!

We zijn de kerstdagen goed doorgekomen! 1e Kerstdag hebben Floortje en Maud samen met de familie gevierd. Maud had nog koorts!

 Alle meiden kregen onder de boom een mooie kerst beschermengel van opa en oma! Hij kan boven het bed gehangen worden en beschermt je op deze manier! Echt heel erg mooi! Mama had het even gefilmd zodat Maud het ook mee kon maken!

 

2e Kerstdag begon met een heerlijk ontbijtje op bed van Floortje en papa!
Daarna kwamen opa en oma gezellig even langs voor Maud want opa had een mooie boom gemaakt speciaal voor Maud! Wat was ze er blij mee!!!
Daarna zijn we toch nog even een uurtje naar tante Fenna en ome Bobby geweest. Lekker even eten en snel naar huis toe.

 
Ook hoorde we van Ouwe oma dat opa vroeger ook hooikoorts heeft gehad en dat hij dan echt heel erg ziek was!! Hoge koorts en ook zijn amandelen in zijn keel helemaal dik en met blaren!! Net als bij Maud dus!! Kortom ze heeft een hele heftige reactie op de stomme pollen gehad als je het mij vraagt! Op zoek dus naar een goeie homeopaat! Kijken wat die er van zegt!
 
Verder de laatste dagen van het jaar rustig aan!
Lekker in en om huis aan de gang! Papa moet zo nog werken en we hebben hier in huis een nieuwe afspraak gemaakt.
– Ze mogen aan de computer, Ds of Wii alleen tot 11 uur ’s ochtends en dan pas weer tussen 4 uur en 5 uur ’s middags!
 
Gek genoeg doen de meiden het heel erg goed hiermee! Zeuren bijna niet meer en spelen nu lekker samen met de lego of barbies boven! Gaat een hele wereld voor ons allemaal open!
Hahaha Meteen uit bed vandaan willen ze computeren en kan mama ook eens uitzending gemist kijken van ‘Eigen Huis en Tuin’  ofzo hahahahaha

Fijne dag!!

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.