Jarig!!!

      Geen reacties op Jarig!!!

Gisteren was ik JARIG!!! Hahaha 32 jaar alweer! Pfff….
Niet veel gemerkt van het jarig zijn alleen.. Behalve dan dat me meiden voor me gezongen hebben ’s ochtends en ’s avonds mijn vriendin nog even haha
We hadden het al gevierd natuurlijk dus eigenlijk voor me gevoel was het al klaar.. Toch leuk als je via de social media allerlei berichtjes krijgt en het zonnetje hielp ook mee met het gevoel!

Verder gisteren naar het ziekenhuis geweest met Maud. Papa bleef thuis met Floortje en oma kwam gezellig naar het ziekenhuis toe.
Maud moest haar ogen test doen.
Spannend!!! Hebben ons goed voorbereid door via internet een foto reportage te bekijken van het ziekenhuis! Was echt heel erg fijn en Maud kon zo alles prima vertellen tegen de arts!
Beetje mazzel hadden we wel want mijn vriendin werkt daar en die hebben we dan ook even bezocht samen! Voor Maud dus een leuke afwisseling!
Verder heeft ze het echt heel erg goed gedaan. Duurde 1,5 uur!!! En ze kreeg druppeltjes in dr oog.
Uiteindelijk kon ze dus van een afstand de plaatjes niet zien. Na de druppeltjes keken ze nog eens en toen kwamen ze er achter dat ze net als mij cilinders heeft.. Niet echt heel erg veel maar van een afstand ziet ze de dingen dus wazig. Betekent dat we over 3 maanden terug moeten komen en dan gaan ze echt serieus meten voor een brilletje!
Ze willen er nu nog niet aan beginnen omdat ze nu nog niet echt een angstige indruk maakt en omdat ze zo ook heel goed haar weg weet. Merken wel dat ze idd iets terughoudend is in drukke ruimtes. Maar omdat haar grote zus mee is red ze zich heel erg goed! Na schooltje is ze doodmoe en ligt dan lekker op de bank te rusten.. Kan ook te maken hebben met hoe ze zich de hele tijd moet focussen! Kan erg vermoeiend zijn voor dr.
Voor nu is het brilletje alleen maar lastig voor haar. Hun ervaring zeg dat ze nog even een half jaartje ouder moet zijn wil ze hem echt op houden en niet laten liggen in de speelhoek. Juist omdat ze zonder evengoed redelijk kan zien…

Goed we zullen zien hoe het allemaal gaat straks!
Omdat ze het zo goed gedaan had kreeg ze van oma een lekker ijsje en van de dokter een mooi Diploma!! Helemaal trots als een pauw gingen we naar huis! Vertellen aan haar grote zus en papa!

Verder gisteren ook de auto weer goed gekeud dus ook een opluchting!

Er staat weer een leuke knutsel op mijn Sensomotorische knutsel pagina!

Veel plezier vandaag en geniet van de ZON!!!

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.