Jarig!

      1 reactie op Jarig!

Dacht een nieuw geboortejaar, de lente en dus ook een nieuwe achtergrond voor mijn blog!
Word er al helemaal vrolijk van!!

Vandaag de grote dag dat ik toch echt de 31 zien mag!
Pffff wat voel ik me dan oud zeg!! Hahaha voel?….Toch ook weer totaal niet hoor! De tijd gaat alleen maar heel erg snel! 31…. Dan al 2 mooie meiden en dit jaar alweer 8 jaar getrouwd!! Hahaha Als je zo de dingen naast elkaar ziet staan op het scherm dan voel ik me echt oud ja!
Toch ook weer totaal niet hoor! Krijg vaak genoeg op mijn werk vreemde gezichten als ik vertel dat ik 31 ben! Kijk daar doe ik het voor! Doe ik vast iets goed..
Met 31 komen de rimpels toch tevoorschijn?… Hmmm misschien moet ik dan toch iets gaan doen hiermee ter voorbereiding dan..
Ik mag vandaag wel lekker naar de kapper van me mannetje! Heerlijk! Wat voelt een mens zich dan weer lekker fris en fruitig! Had ook al van die mooie make up gekregen en een mooie nieuwe tas! Sieraden ook niet te vergeten!! Ook toevallig nieuwe (tweedehands dan) kleding gekregen van mijn lieve collega dus deze mama begint de lente goed! Kortom alles lekker nieuw! Heerlijk!!!

Goed vandaag dus lekker ff naar de kapper toe samen met me kleine grote meid Floortje! Mama heeft er zin in! Alleen Floortje niet zo geloof ik….
Ik vertelde haar gisteren heel enthousiast dat we lekker samen naar de kapper gaan.. Kreeg meteen kwaad gezicht en huilen.. Ze wil niet naar de kappen… ‘IK WIL NIET MIJN HAREN KNIPPEN MAMA!!!!! IK WIL NET ZO LANG HAAR ALS RAPUNSEL!!! DAT KAN NIET ALS JIJ HET DAN WEER AF LAAT KNIPPEN!!!’ Tja.. Wat moeten we daar nu weer mee… Gewoon mee gaan dan zien we daar wel weer verder denk ik dan. Is lekker in het dorp ook dus lekker dichtbij. Als ze echt niet wil loopt ze maar weer naar huis toe.

Maud kan sinds gisteren op haar loopfietsje fietsen! Echt helemaal geweldig!! Eindelijk zijn haar beentjes lang genoeg hahaha. Nu nog even oefenen en gaan met die banaan!
Ze vind het nog wel spannend want ze kan er nog maar net aan bij op dr tenen hahaha. Samen oefenen we wat af in huis.

Gisteren de meiden lekker de hele middag buiten gespeelt! Wat is het toch heerlijk de lente weer!! Was meteen druk in de achtertuin met kinderen. Wel super leuk weer! 
Vandaag vast en zeker weer.

Fijne dag! Liefs

1 gedachte over “Jarig!

  1. Louke Cramer - van Assem

    Gefeliciteerd met je verjaardag. Wat een heerlijk achtergrondje heb je zeg.

    Wat goed dat Maud nu op het loopfietsje gaat en er bij kan. Zaterdag was ik met Jasmijn en maud bezig op dat fietsje dus had ze vast het idee van goh, misschien moet ik dat ook eens gaan doen. hahaha.

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.