Hooikoorts

      Geen reacties op Hooikoorts

Tja dan heb je een dochter verdrietig omdat ze de waterpokken heeft… (Die overigens mooi zijn ingedroogd ondertussen!)
En dan opeens heeft ze al een paar dagen een loopneusje en rode traan ogen!
Ik dacht vanmorgen ga toch even de dokter bellen om te vragen of het samen kan hangen met de waterpokken.. Zat me toch niet helemaal lekker eerlijk gezegd.
Even overleg met de dokter en de assistent en na een uur terug bellen.
Ja hoor… ‘Kan niet met de waterpokken samen hangen. Maar afgelopen mei zijn jullie langs geweest voor evt. hooikoorts.’ Tja.. Toen hebben we gras gemaaid en idd had ze ook dit!
Jaar daarvoor waren we op vakantie in de bossen waar ook nog eens gemaaid werd… Ook rode dichte verstopte ogen!! De arts denkt toch echt nu aan hooikoorts!!
Misschien goed plan om even een afspraak te maken over uitleg en de mogelijkheden.
Volgend jaar dan maar weer! Toch even laten informeren over het hoe en wat! Heb homeopathische middelen zei de arts ook al die je kan innemen als je ergens naar toe gaat. Als het zo goed uit te houden is niks aan doen. Anders kan je nog laten testen op welke pollen enz..
De oorontstekingen en verkoudheden eerder in haar jaartjes hebben hier waarschijnlijk ook mee te maken gehad. Net als haar amandelen nu als ze af en toe helemaal dik zijn.
Voor nu dus meteen maar de kerstboom eruit! Floortje verdrietig voor Maud… en mama weer slepen met de boom naar buiten! Hadden we juist zo’n mooie uitgezocht met van die mooie witte kegeltjes erin.. De pollen dus!! Achteraf ontzettend STOM van papa en mama maar goed! Volgend jaar gewoon een nepperd voor ons!  Helaas……
Maar als het voor Maud zo beter is moet het maar! En goed opletten wanneer het allemaal gebeurd. Wanneer heeft ze er last van? En waar zijn we geweest? Hopen dat het achteraf allemaal mee valt en dat het niet erger word voor haar!

Ben erg benieuwd hoe ze gaat reageren bij opa en oma thuis. Daar staat 1e kerstdag natuurlijk ook gewoon de boom….. Arme drol… Blijven aan de gang zo…

Voor nu hebben we het gezellig gemaakt met de lichtjes in de planten enz!

Liefs

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.