Hoe gaat het met me?

      Geen reacties op Hoe gaat het met me?

Hoe het met me gaat? Nou gewoon K.T!

Kan mezelf wel het een en ander aan doen vandaag.
Begon heel gezellig met me meiden samen knutselen omdat papa had gevraagd of mama iets kan bedenken voor op de kale muur boven de bank. (Ondertussen ligt papa weer in bedje want hij moet vanavond weer werken dus wij moeten rustig doen..) Wil ook perse niet weg want zijn gisteren al weg geweest en word anders te veel voor Floortje die nog steeds niet lekker is en mama die eigenlijk ook rustig aan moet doen.
Leuk dacht mama dus meteen aan de gang met een schildersdoek blauw schilderen en straks een tekst erop? Geen idee nog eigenlijk. Wat papa in zijn hoofd heeft….
Hierna even de mooie senseo koffie kopjes schilderen met me meiden want ouwe oma is bijna jarig en dus een mooi kado voor haar.
En toen begon de ellende! Maud schildert echt ALLES!!! Haar hoofd, haar, broek, tafel enz….. Mama kan alles weer opruimen! En tegelijkertijd gooit ze de limonade over zichzelf heen….. Floortje die zeurt om snoep en vervelend doet omdat ze zich verveelt….(Hoe kan dat? Zijn de hele tijd samen bezig…)
Ik wilde even weer eens een foto bewerken met een programma die er volgens papa op staat maar nee dus..
Nou uit boosheid en frustratie heel hard BIJTEN!!!!! Floortje rent weg! Maud janken en zit ik dan…… Me frustratie maar uittypen op de comp… Even nadenken of ik dit wel wil delen met iedereen maar uiteindelijk ja.

Is nu eenmaal zo…. Word me deze week gewoon te veel allemaal! Vraag me af of het ooit weer goed komt.. Of ik er wel mee door moet gaan allemaal…. Geef me een pilletje en klaar…
1 positief punt… Het doet echt PIJN!!! Het bijten deed me nooit pijn maar nu dus wel! Heel fijn…..
Gelukkig zijn me meiden wel wat gewend en kijken ze er dus niet heel vreemd van op meer. Wel even mijn moment ontwijken en dan komen ze weer bij me knuffelen…Mama het komt wel goed we houden van je.. Lieve schatties van me ik hou van jullie!

Goed even weer tot 10 tellen en we gaan weer door… Samen een kopje koffie drinken met me meisjes maar en dan gezellig filmpje kijken denk ik. Of even lekker naar buiten misschien nog wel beter.

Liefs

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.