Hemelvaart

      Geen reacties op Hemelvaart

Dinsdag papa vrij en mama vrij.. Wat gaan we doen?
ZWEMMEN!!!! Dus vooruit daar gaan we. Even kijken want ik had nog 3 oude sportpassen van de Hoornse Vaart. Had al eens eerder geprobeerd die in te ruilen voor geld maar daar doen ze niet aan… Gewoon nog eens vragen want er staat echt nog behoorlijk geld op. Zonde! En ja zwemmen eigenlijk is daar even geen geld voor… Pff twijfel twijfel… Toch gewoon heen dan maar! Floortje heeft vakantie en iets leuks doen hoort er nu eenmaal bij.
Bij het zwembad toch even vragen.. ‘Oh maar mevrouw die zijn wel erg oud al..’ ‘Hahaha ja dat weet ik.’ We hebben een periode flink gezwommen met Floortje en toen de passen aangevraagd. Maar daarna niet meer helaas…. ‘De nieuwe passen zijn alweer 2 jaar in de omloop… Eigenlijk kunt u alleen deze passen en tegoed meenemen op een nieuwe pas.. Maar ik denk niet dat dit haalbaar is voor u?’ ‘Uhm nee… Niet op dit moment.. Kost ons geloof ik 30 euro per volwassene en 17 per kind.. dus nee..’ ‘Goed dan ga ik even naar achteren en krijgt u het geld terug.’ WOW!!!! Dat is niet niks!
In totaal kregen we bijna 40 euro terug en konden we ook nog zwemmen met zijn 4e! Dus we hebben heerlijk gezwommen samen en als toetje een lekker patatje gegeten! Als dat niet een mooie vakantiedag was dan weet ik het ook niet meer!
En mijn denkbeeldige bos bloemen zijn voor: Zwembad de Hoornse Vaart! Die dit mogelijk gemaakt heeft voor ons!

Gisteren van 8 tot 1 gewerkt.
Wat was he heerlijk!!! De kids en ouders waren super blij en enthousiast om me weer te zien! Ze hadden me echt gemist allemaal!! Hahaha had 5 kids (Dus die 5 kids en ouders waren enthousiast hahaha kan je nagaan als ik de rest volgende week weer zie.)
Maar wat was het een troep zeg! Overal papieren, rommel, keuken vies enz enz…. Pff moeste me echt wel even inhouden hoor!
Nanda had wel gezorgd voor een stagiaire en een hulp erbij voor mij haha had er maar 5 makkelijk alleen te doen maar fijn dat ze extra hulp heeft ingeroepen voor mij. Betekende niet dat ik die meiden alleen kon laten maar extra handjes waren erg fijn zo op me eerste ochtendje.
Was helemaal kapot!!!!!

Thuis heerlijk de meiden en Menno weer. Lekker weer thuis te zijn. Floortje had een lekker broodje voor me gemaakt en Maud gaf me weer een lekkere dikke pakkerd!

Vanmorgen wilde Floortje een broodje ‘Snelle Jelle’… Huh? ‘Ja mam. Dat kreeg ik gisteren bij papa ook! Dit!!’ Komt ze aan met het bakje Bressot! Hahahaha Heerlijk! ‘Krijg je energie van hoor!’

Vandaag Hemelvaartsdag. Menno werkt een middag dienstje van 12 tot 4 dus is ie snel weer thuis. We blijven lekker beetje thuis hangen. Moeten nog even aan de knutsel voor oma… (Moederdag) Dus lekker in en om huis aan de gang samen.
Fijne dag allemaal
Liefs

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.