Geschiedenis!

      1 reactie op Geschiedenis!

Wat een dag vol met veranderingen zeg!

Begon vanmorgen al vroeg om 9 uur met Marieke.
Dachten dat ik zo bijna zelf wel klaar was en dat we naar Floortje toe konden gaan werken maar niets is minder waar helaas…. Hebben nu dingen bij mij los weten te krijgen waar zelfs Marieke even over na moet denken en dus even in de doofpot heeft gezet.
Tja zo zie je maar weer…. Denk je alles verwerkt te hebben van je depressie zitten er nog diep gewortelde emoties en gevoelens vast die er uit moeten. Of in elk geval verminderd! Het feit dat we nu wel alles duidelijk en uitgesproken hebben lucht al iets op.
Vanaf nu is het de bedoeling dat ik een dagboekje bij ga houden. Aan het eind van elke dag moet ik 3 positieve momenten, dingen, uitspraken enz opschrijven van me meiden. Dus 3 van elk!! Voor mezelf heb ik er nog maar een puntje bijgemaakt. Elke dag 1 punt waar ik trots op ben of wat ik goed vond gaan vandaag.
Hier komen ze dan van vandaag:
Floortje:
– Zo knap dat ze uit school vandaan aan haar camera vertelde hoe het was gegaan vandaag op school. Ze heeft 3 moeilijke werkjes gemaakt voor de cito toets!
– Ze heeft helemaal uit zichzelf de tafel afgeruimd en in de keuken neergezet!
– Heel dapper vroeg ze aan Diego (9Jaar) of hij met haar wil trouwen… Helaas voor haar heeft hij alleen maar oog voor zijn mooie lieve Maud….

Maud:
– Ze gaat zo goed praten!
– Heel lief zelf aan het spelen ipv de hele dag alleen maar jengelen en miepen.
– Ze knuffelt zo lief met haar grote zus als ze die even niet gezien heeft! Kan echt zien dat ze van haar houd!

En mijn trots momentje:
– Ik heb vandaag uitgesproken waar ik al lang mee worstel!

Nou of ik elke dag dit op ga schrijven weet ik niet hoor hier. Thuis schrijf ik het natuurlijk op maar of ik dit allemaal wil delen hahahaha……

Goed uit school vandaan kwam Diego ook even langs samen met zijn vriend Milan. Maud helemaal door het lint en Floortje zoals hierboven te lezen rood hoofd en heeft eindelijk gevraagd of hij met haar wil trouwen. Helaas een tegenvaller waar ze even stil van werd en in een hoekje weg kroop. Maar snel weer vergeten en verder met spelen samen. Diego de hele tijd tegen Maud: Ben je mooi Maud? Ben je lief Maud? Ben je schattig Maud? Hahahaha en mama meeluisteren in de keuken! Maud overal trots JAAA! En Diego kwijl kwijl bijna op schoot bij Maud hahaha Heerlijk die kalver liefde! Alleen wel iets oud eerlijk gezegd….. Ben erg benieuwd of dit stand houd die relatie! Leuk om te zien. Helaas voor Floortje minder leuk maar ik hoop dat ze het nu wel naast haar neer kan leggen nu ze de lang gekoesterde vraag. Geloof dat ze er wel vrede mee heeft nu. Er zijn nog genoeg jongens mama. Ga ik gewoon met Milan of met Rik trouwen. Pffff wil haar over een jaartje of 10 nog wel eens horen wat ze dan van ze vind.

En als klap op de vuurpijl ook nog het nieuws dat de Koningin gaat aftreden op 30 April.
Vanaf nu hebben we Koningsdag op 27 April!
Hmmm… Helaas hebben we dus dit jaar geen Koninginnendag is de Rijp. Volgend jaar en dan wel een dag na de verjaardag van Floortje! Leuk!! En o zo speciaal!
Echt een stukje geschiedenis geschreven vanavond! Floortje heeft ook mee gekeken en toen ik vertelde dat ze deze avond goed moet onthouden want hij komt nog in je geschiedenis boekje moest ze lachen en zei: ‘ECHT???’
Heerlijk echt zo lekker onwetend maar ondertussen wel bewust van de verandering. ‘Ik ga de koningin missen mama! Jammer dat we haar niet kunnen zien dit jaar bij ons op Koninginnendag. Hebben nu nooit meer Koninginnendag!’

Goed een hoop gebeurd vandaag!
Tot morgen
Liefs

1 gedachte over “Geschiedenis!

  1. louke van Assem

    Geweldig en toppie van alle goede puntje van jou en je kids.
    Helaas dus ook nog iets wat flink tegenviel maar daar ga je nog aan werken.
    Gaat de goede kant op zus! Ben trots op je dat je de stap gezet hebt.!
    Dikke kus

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.