Geen bericht goed bericht!

      Geen reacties op Geen bericht goed bericht!

Hahaha Alweer even geleden maar er is weinig te melden!

Gaat allemaal erg goed hier in huis dus dat is helemaal TOP!
Hebben een mazzeltje van de woekerpolis gehad en van dat geld laten we lekker de oude oude vloer opknappen…. Is nog wel even een klusje hoor! Laten het dan ook doen.
Hij is nu nog erg donker en kaal van kleur maar word super licht!!! Hebben soortgelijke eiken vloer gezien en het eind resultaat mag er zeker weten wezen!!
Hij had ‘gelukkig’  een uitvaller volgende week dus zijn wij dinsdag al aan de beurt! Hij komt dinsdag schuren schuren schuren en woensdag word hij in de lak gezet… Donderdag Mogen we er dan weer op gaan lopen en vrijdag rustig aan de spullen weer terug zetten…
Ben je dus wel even mee bezig hahaha en al die tijd geen woonkamer dus…
De bank is een onwijs gevaarte en wat verouderd dus weg…. Hoe? Kost ons geld weg te brengen naar de dump… Marktplaats? Waarom niet?.. En ja hoor uur later al een bod van 20 euro!! Hahaha Is gisteren opgehaald! En dat te bedenken dat het om de kussens ging!! Ze heeft een steigerhouten bank voor in de tuin dus kussens nodig. Ze brengen de rest bij de dump in Hoorn hahaha Prima ik blij met me geld en hun met kussens!
Opgeruimd staat netjes!
Nu nog op zoek naar een andere bank…

Flexa kwam ook met ons verfpakketje aan! Magic Forest! Appeltjes groen als je het mij vraagt.
Hebben het op de keuken gesmeerd met een verassend fris resultaat! Zijn er allebei erg blij mee!! De keuken was altijd wit natuurlijk. Witte kastjes, Tegeltjes, Wasmachine, Koelkast enz.. Nu heeft het net een tintje groen!
Meteen sfeertje erin dus!

Kortom zijn druk aan het klussen in huis! Het word nog eens wat hoor!
Hoorde dat het volgende week mooi weer word dus kan mooi alles buiten staan.. Zal moeten met sommige dingen… Grote kast bijvoorbeeld.. Kunnen we die ook meteen even opfrissen met een verfje. Hahahaha

Ondertussen heb ik ook nog even een creatief momentje gehad voor mezelf.
Een toverstafje gemaakt! Erg leuk geworden al zeg ik het zelf! Volgende word in de vorm van een hart bedacht ik me al.

Vannacht eindelijk weer een goede doorslaapnacht!! Dacht ik….. Tot half 5!!!!!! (Welke idioot doet om half 5 al aan luilak?! En zo onwijs!!!!) Pfff Maud sliep gelukkig wel door hahahaha net als Floortje trouwens.. Alleen mama niet pffff….. Ach ja Kan me tijden herinneren dat wij ook mee deden maar niet eerder dan 6 uur geloof ik…. Tijden veranderen…

Goed genoeg gekletst! Ik ga weer terug naar mijn tuinstoel voor de tv.. Maud heeft haar plekje gevonden op het kleed ernaast hahaha lekker liggen kan daar beter dan op de tuinstoel vond ze.

Liefs

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.