Gastouder

      Geen reacties op Gastouder

Zo das weer even geleden hahaha

Ben erg druk geweest met mijn eigen ikke! Ikke als GASTOUDER!
En dan dus op zoek naar kinderen maar hoe?…
Menno kan heel goed websites bouwen dus das een vrij logisch begin voor mij!
Zie hier mijn mooie website! En dan deze natuurlijk flink gaan promoten via de social media!
Hij is dan vervolgens flink gedeeld overal en nergens!
Ik heb de pech dat ik in een dorp woon.. Pech… Ook wel weer mazzel.. want iedereen is zo’n beetje op de hoogte van mijn nieuwe ding! Gelukkig delen ze mijn website flink en de mond op mond reclame gaat ook hard… Nu dus afwachten of dit allemaal zijn vruchten gaat afwerpen.
Ook al woon ik in een dorp de mensen moeten naar de grote steden toe te werk.. Komen ze wel lang ons dorpje.. Dus wie weet!

Op mijn werk is het toch een terug lopende zaak.. Zeker op de vrijdag die ik werk. Hebben bijna geen kinderen en dus ben ik min of meer overbodig geworden. Ga in elk geval in uren achteruit of ik moet een andere dag gaan werken. (Dit is weer niet handig ivm mijn oppas op de meiden) Kortom een alternatief moest ik hebben!

We zullen zien waar het ons brengt nu!

Verder had Floortje een echte rekentoets gehad vrijdag! Spannend!!
50 sommen + en – en dat tot 10! Kregen gisteren de toets terug en ja hoor ze had er 49 gemaakt en allemaal GOED!! Tja ze was er 1 vergeten tussendoor helaas…. Hahahaha Maar wat zijn we trots op ons kleine meisje zeg! Deze komende vrijdag heeft ze weer een toets en dan tot 20! Ben weer erg benieuwd hoe dit gaat!

 

Wat een heerlijk zomers weertje hebben we gehad de laatste dagen zeg!
Gisteren met Maud samen even een rondje wezen fietsen! Lekker even naar de winkel om boodschappen. Kwamen al heel snel niet ver.. Koffie bij vrienden dorpje verderop.. Vervolgens de kinderboerderij en uiteindelijk de winkel hahaha wel heerlijk genoten samen van het weertje!
Vandaag is het opeens weer even voorbij! Hoe snel kan je dan wennen aan dat zonnetje zeg!
Ach hebben even lekker vitamientjes opgedaan! Alleen arme Maud weer flinke hooikoorts symptomen…. Das dan weer de keerzijde van dat mooie weer…

Goed ik ga nog weer even lekker genieten van mijn rust zonder kinderen nog even.. Voor ik het weet zit mijn huis vol! Hahahaha

Fijne dag allemaal!
Liefs

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.