Feestweek!

      Geen reacties op Feestweek!
Wat een heerlijk weekend weertje weer!
Weekend begon anders als anders deze keer en de komende 2 keer ook.
Papa gaat voor 3 dagen naar school!  Hij moet voor zijn werk bijscholing volgen. Helaas voor ons op onze kosten… maar goed de eerste dag zit er weer op voor hem en hij had het naar zijn zin dus das mooi!
 
Moesten de meiden met elkaar naar het zwembad!
Vonden we helemaal niet erg hoor! Maud heeft heerlijk gespeeld met de andere kinderen die er waren en Floortje heeft heel goed gezwommen!
Toen we terug kwamen was oma er! Die was in de tuin de was aan het ophangen! GEZELLIG! Heerlijk samen koffie gedaan en daarna weer ouderwets om boodschappen! eenmaal thuis kwam de zon ook flink om de hoek kijken!!! Dus lekker in de tuin.
Kortom gezellige dag samen. Om 4 u kwam papa weer thuis en oma weer naar huis.
 
Zondag echt een niks doe dagje. Dachten we hahaha aan het eind van de middag kwam de fam. Deelstra lekker pannenkoeken eten!!!!
Wat hebben we er een feestje van gemaakt met zijn allen! Geloof dat het zo langzamerhand eeb traditie word!
Was erg gezellig en een leuke afsluiter van een heerlijk weekend.
 
Vandaag is de feestweek begonnen op school bij Floortje.  Er was een grote boog ballonnen om doorheen te lopen en alle meesters en juffen stonden buiten!  Tussen de middag hebben ze een lunch met de hele school en vanmiddag laten ze ballonnen op om vervolgens het schoollied te zingen! Ze bestaan 75 jaar!!!
Morgen hebben ze de hele dag workshops dans en muziek en dan in de middag optreden voor papa en mama. Woensdag niks en donderdag een kunstwerk maken voor school… schilderen enz.. ze moet oude kleding aan in elk geval. Vrijdag sportdag met oud hollandse spellen. Kortom FEEST!!!
 
Liefs
 

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.