Facebook

      Geen reacties op Facebook

Tja wat zal ik er over zeggen? Best nutteloos gewoon dom kletsen en dingen delen met mensen die je als vrienden beschouwt! Sommige meer vrienden dan andere. Sommige zie je vaker dan anderen maar dankzij Facebook blijf je wel op de hoogte van dingen. Als je een paar dagen niet kijk of even niet zo goed oplet mis je niet veel belangrijks dacht ik altijd… Tot vandaag!

Ik zal vanaf vandaag alle berichten met meer liefde en aandacht bekijken. Ook de dingen die niet zo heel interessant zijn die neem ik dan maar even voor lief. Wat me nu is overkomen vergeef ik mezelf nooit eerlijk gezegd! Zit ik dan met mijn eigen dingen te bikkelen en in me eigen wereldje even moeilijk te zijn mis ik iets wat nog 100000 x erger is dan waar wij nu in zitten. Niet te vergelijken eigenlijk!!

Een paar jaar geleden kwam ze bij ons op het werk als stagiaire. Ik begeleidde haar en kwamen er achter dat onze levens elkaar al eerder gekruist hebben in Oudburgh! Haar opa lag daar en is daar uiteindelijk gestorven. Zei en haar moeder en zus kwamen bijna dagelijks op bezoek bij hun opa en ik zag ze dus ook geregeld. Ik had toen al zoveel bewondering hiervoor en vond het zulke mooie mensen! En daar opeens was ze dan mijn stagaire! Hahaha kleine wereld! Ze had het erg moeilijk met foute vriendjes en ziekte van haar moeder en het overlijden van haar opa hakte er ook nog steeds in! Samen hebben we er heel goed over gepraat en ze is dan ook goed geslaagd voor de SPW. Uiteindelijk is ze gaan werken in een schoenen winkel in de stad en werd daar manager! Nu las ik op haar Facebook dat ze zo blij is met alle lieve berichtjes en kaartjes enz… Maar dat ze nog steeds door het oog van de naald moet. Ze is al 2 keer bijna overleden maar steeds gaat het weer goed. Kortom ze ligt op de ic! Mijn hart stond even stil………. Terugkijkend in haar berichten las ik dit bericht:

http://www.zideo.nl/playzideo/6c5961616e567473 Tja……. Wat zal ik er over zeggen?

Ze is dus op 6 Januari 2013!!! NEERGESTOKEN!!! Pfff nog steeds vecht ze voor haar leven!!! En daar zit ik dan……

Leef je leven want voor je het weet lig je zelf te vechten! Ik kan het weten ben daar ook geweest en das niet fijn kan ik je zeggen! Liefs vergeet ik deze tijd en dit haalt ook veel narigheid naar boven voor mij maar je word zo wel weer met je neus op de feiten gedrukt of je het wilt of niet!

Mijn energie gaat voorlopig uit naar mijn lieve vriendin Esther!

 

HYPERLINK “http://floortjemaud.nl/?attachment_id=42”

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.