Bloemen

      Geen reacties op Bloemen

Wat een dag weer gisteren zeg!
Begon al vroeg want ik moest naar de bedrijfsarts toe.. Spannend!!!
Gelukkig viel het alles mee en begreep die man me heel erg goed! Hij wist precies wat er aan de hand was! Met hem afgesproken dat ik nog even 2 weken rustig aan doe en dan weer even een gesprekje met hem aan gaan. Dan gaan we even kijken hoe ik rustig aan met halve dagen weer ga beginnen.
De dagen zijn best lang voor mij merken we allemaal dus moeten dan ook even gaan nadenken over hoe het in de toekomst verder gaat…
Is nog best wel even een dilemma hoor! Heb oppas voor 2 dagen en verder niet! Menno kan ook niet een dag minder werken om papa dag te nemen dus ja….
Als ik minder uren zou gaan werken hebben we minder geld dus is ook geen optie…Of we moeten naar andere manieren zoeken om aan geld te komen….
Kortom nog even een puntje..

’s Middags kwam Marieke weer en ook met Marieke er even over gehad. Die vond het goed klinken allemaal en we kijken over 2 weken even verder hoe en wat met het werk.
Ook heb ik met Marieke en een collega van haar een afspraak gemaakt om half mei aan mijn trauma te gaan werken.. Spannend ook weer maar ik moet en wil er graag van af! We gaan dan weer werken met EMDR! Heb ik al eerder gehad met onze oude buurman en was behoorlijk ingrijpend maar het heeft me wel geholpen dus ben erg benieuwd!
Ook hebben we even met Floortje een beginnetje gemaakt. Ze heeft samen met Floortje getekend en er kwamen al verhalen van school los. Ze vertelde over het pesten op school en dat Floortje er een helpende hand in is. Ook vertelde Floortje over haar dromen over brand en dat ze zelf ging vliegen samen met alle andere kindjes in dr droom om het te blussen! De boze man vluchtte snel weg gelukkig! Kortom er zit bij Floortje ook wel het een en ander aan werk.
Ook heb ik samen met Floortje gespeeld en Marieke heeft het gefilmd. Volgende week gaan we samen kijken hoe en wat hier over.
Marieke vertelde wel dat Floortje moeilijk alleen kan spelen (Weten we allemaal) Maar wel goed in haar fantasie zit als je samen met haar speelt.
Ben erg benieuwd hoe dit verder gaat allemaal.

Tussen Menno en mij gaat het ook een heel stuk beter gelukkig! Niet dat het slecht ging maar ik sloot me heel erg af tegen hem. Ik betrok hem nergens bij zodat hij me ook niet kon helpen.. Hier hebben we goed over gepraat samen met Marieke ook even en nu gaat het gelukkig weer helemaal toppie!!
Kreeg weer eens een paar bosjes bloemen! Heerlijk!!

Vandaag is ons kleine nichtje Jasmijn jarig dus hebben we een gezellig feestje! En vanmiddag? Nog even geen idee. Morgen is het pasen en moet Menno weer werken. Vandaag is hij nog lekker even vrij dus gaan we maar even van genieten samen.

Liefs

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.