Bedankt

      2 Reacties op Bedankt

BEDANKT
Wow. Alweer een kippenvel moment vanmorgen toen ik de computer aanzette.
Een bedankje voor al onze volgers is van hier uit een kleine moeite, die ik toch even wil benoemen.

Toevallig had ik het er van de week nog over met Menno of ik wel door moest gaan met bloggen. Geef ik niet te veel dingen bloot aan de buitenwereld over onze mooie dochters? En gaat dit iedereen eigenlijk wel aan?
Maar steeds als ik weer een blog online heb gezet word hij behoorlijk veel gelezen. (Ja ja nog lang niet zo vaak als de grotere blogs van mensen. Maar het worden er wel al meer.)
En de reacties die ik dan onder het blog krijg. Maar ook de reacties op mijn facebook of gewoon privé in mijn mail. Die zeggen zo veel!
Bekenden die nu een inzicht hebben in ons wereldje, maar ook mensen die we eigenlijk niet kennen lezen het graag. Waarom?
De grootste reden die ik te horen krijg is wel: Herkenning! Zoveel herkenning en dan nog eens zo duidelijk en lekker leesbaar geschreven.

En dat maakt mij trots. Dat is een rede dat ik het gewoon lekker blijf doen.
Natuurlijk in de aller eerste plaats omdat ik het zelf uit mijn hoofd wil schrijven. Met de jaren heb ik wel geleerd dat als ik het niet opschrijf het heel lang blijft hangen in mijn hoofd en dan uiteindelijk zoveel opkropt dat het ontploft tot een depressie of iets. Dit is wel het laatste wat ik wil.
Vandaar een soort van therapeutisch schrijven. En eerlijk is eerlijk we maken veel mee en als je dan alles zo achter elkaar ziet is het een super leuk dagboek van ons leventje.

Dus voor alle volgers hier, op facebook of ergens anders waar mijn blog maar tevoorschijn komt.
Blijf vooral lekker volgen en een berichtje zo af en toe is natuurlijk fijn om te lezen en maakt dat we lekker door gaan zoals we gaan.

Bedankt!
handtekening-1.jpg

2 gedachten over “Bedankt

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.